Està en: INICI > Joventut > Formaci > Tallers i activitats

TNEL DEL TERROR EN EL CASAL JOVETnel Terror

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, us estem preparant una vesprada d'infart en el Casal Jove el dia 31 d'octubre de 17:00 h a 20:00 h. Si tens entre 12 i 35 anys vine i passa-ho d'all ms b. Si a ms vns disfressat... obtindrs un obsequi!!!

Per a poder participar has d'inscriure't prviament en el Casal Jove del Grau de Castell. Telefona al 964 28 21 22 o acosta't al Casal Jove i tria l'horari en el qual vols accedir al tnel del terror.

T'esperem!!!

Pots veure un avanament punxant ac.


TALLERS SEGON SEMESTRE 2019

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, llana la nova programaci de tallers per al primer semestre de 2019. Sn tallers de carcter gratut i per a diferents edats, compreses entre els 18 i els 30 anys, dirigit preferentment a joves de la nostra ciutat.

En aquesta secci apareixeran els diferents tallers programats per al semestre, amb la seua fulla de preinscripci corresponent, en la qual es detallen horaris i dates. Per als tallers es podr realitzar la inscripci emplenant aquest formulari i lliurant-ho presencialment en el casal jove o b mitjanant la preinscripci electrnica amb el formulari web, el qual tamb es podr trobar en aquesta secci.

Iniciaci a la fotografia:
t com a objectiu aprendre a usar la cmera amb soltesa en manera manual i conixer el llenguatge de la fotografia i els seus referents.
Per a joves de 18 a 30 anys. Del 16 d'octubre al 20 de novembre. Dimecres i divendres de 18:00 h a 20:00 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.

Circ per a joves:
t com a objectiu que les persones joves prenguen contacte amb el mn del circ i els seus diferents tcniques circenses: clown, acrobcies, malabares i equilibris.
Per a joves de 18 a 30 anys. Els dimecres del 2 d'octubre al 20 de novembre. De 18:00 h a 20:30 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.


** Inscripcions obertes fins a completar places.ESPAI JOVE

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, llanar en breu la nova programaci d'activitats per al Espai Jove del Casal. Sn activitats de carcter gratut i per a edats compreses entre els 12 i 17 anys.

Es realitzaran activitats de diversos tipus. Acudeix al Casal Jove o crida'ns al 964282122 i t'informarem de tota l'oferta que tenim disponible.