Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs critica que el Fadrell utilitze a l'oposici per a blanquejar la seua "desproporcionada i immoral" pujada salarial

Dilluns, 29 de Juliol de 2019


Marín-Buck: "per què les regles del joc no són les mateixes per a tots i no pot haver-hi oposició a la carta però sí que hi ha govern a la carta"

Castelló, dilluns 29 de juliol de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat que el Govern del Fadrell "ens utilitze a l'oposició per a blanquejar la seua desproporcionada i immoral pujada salarial al mateix temps que han intentat distraure l'atenció de l'Opinió Pública". Així mateix, ha indicat que "això de hui no ha sigut un ple extraordinari, sinó un ple impositiu" perquè ha explicat que "per a votar això de hui no feia faltar arribar fins ací, ja que com molt bé ens han recordat en nombroses ocasions, gaudeixen de majoria suficient per a aprovar els sous de la corporación municipal".


Marín-Buck ha insistit que "en Cs no estem d'acord amb la pujada salarial d'un 50% de l'equip de Govern, quan amb la pujada de l'IPC era suficient, igual que han fet amb l'oposició". "Ni en la forma que ens imposen la dedicació a la resta de grups", ha matisat.


Finalment, el portaveu de Cs ha preguntat "per què les regles del joc no són les mateixes per a tots i, no pot haver-hi oposició a la carta però sí que hi ha govern a la carta".

Tornar