Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs exigeix responsabilitats al Fadrell per la neteja de les Platges de Castell i pregunta quin s el full de ruta ara

Dimarts, 11 de Febrer de 2020


Ventura agraeix a Navarro que reconega que els treballs no s'han fet correctament però "les males pràctiques no poden quedar impunes"   Castelló, dimarts 11 de febrer de 2020
El regidor de Cs ha reiterat que "agraïm que el senyor Navarro, regidor de Transició Ecològica, reconega que els treballs de reconstrucció de les nostres platges no s'han fet correctament". No obstant això, "aquestes males pràctiques perjudicials per a la nostra platja tampoc poden quedar impunes", ha indicat Ventura.
Així mateix, Ventura ha preguntat "si s'han pres mesures sancionadores contra els qui han atemptat contra el Medi Ambient" al mateix temps que ha lamentat que "s'haja arribat fins ací per falta de diligència i supervisió dels treballs".

Finalment, el regidor de Cs, Esteban Ventura ha enlletgit que "les improvisacions passen factura" i un govern "no li les pot permetre a cap preu", ha conclòs.
. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura ha traslladat la preocupació del seu Grup per "conforme s'està gestionant la neteja del nostre litoral" en la comissió de Sostenibilitat i Ordenació del Territori i en aquest sentit, ha exigit "responsabilitats al Fadrell" i ha preguntat "quin és el full de ruta a seguir a partir d'ara".

Tornar