Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs exigeix al Fadrell i al Botnic ms diligncia amb el PGOU de Castell perqu aquest no entn de complicitat posada

Dimecres, 12 de Febrer de 2020


Vidal: "les successives dilacions que està patint el PGOU retarda la seua posada en marxa per a la primavera de 2021"   Castelló, dimecres 12 de febrer de 2020

Vidal ha recordat que "Marco primer li va demanar pel PGOU al seu cap, el President Puig; després al seu company del PSPV i conseller d'Obres Públiques, Arcadi España i ahir al conseller d'Educació, Vicent Marzà que l'única competència que té en aquesta matèria –entenem- és que és Conseller i castellonenc". I, "esperem que el senyor Marzà no haja demanat res a canvi er esta mediació, perquè en política lingüística i apologia a la seua causa, a Castelló estem servits", ha matisat el portaveu adjunt de Cs.
De fet, Vidal ha continuat dient que "nosaltres, en Ciutadans, volem pensar que els retards continuats i l'incompliment en els terminis són fruit de l'excessiva burocràcia administrativa i no de falta de voluntat política, ni molt menys de personalismes partidistes dins de les diferents administracions quan totes estan governades per les mateixes coalicions", ha explicat Vidal.

No obstant això, ha lamentat que "les successives dilacions que està patint el PGOU retarda la seua posada en marxa que des de Ciutadans sempre hem defensat per a la primavera de 2021 i ara, dubtem molt que estiga llest per a aquesta legislatura", ha conclòs.
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha exigit als governs del Fadrell i del Botànic "més diligència respecte al Pla General d'Ordenació Urbana de la nostra ciutat perquè aquest projecte no entén de complicitat posada".

Vidal ha indicat que "en Ciutadans entenem que l'alcaldessa demane, en cada ronda de contactes institucionals amb els seus companys del Botànic, pel PGOU". No obstant això, "alguna cosa que el Pacte del Grau ja va usar per a traure rèdit polític la legislatura passada i ara se ho apropia el Fadrell, sent el mateix, és una cosa que els castellonencs desconfiem", ha manifestat el regidor de Cs.

Tornar