Està en: INICI > Urbanisme
Qu s el Pla General?
s un instrument bsic dordenaci integral del territori duns o diversos municipis, on es classifica el sl, es determina el rgim aplicable a cada tipus de sl, i es defineixen els elements fonamentals del sistema dequipaments i serveis del municipi. El Pla General est compost pel Pla General Estructural i pel Pla General Detallat.

El planejament urbanstic, a la Comunitat Valenciana ve regulat per la Llei 5/2015, de 25 de juliol, de la Generalitat, dOrdenaci del Territori, Urbanisme i Paisatge, de la Comunitat Valenciana.

Resum del procs
En desembre de 2013 senvia lesborrany del Pla General a Conselleria dHabitatge, Obres Pbliques i Vertebraci del Territori, que contesta en juny de 2014 amb el document dalada o referncia que es troba publicat a la web de la Generalitat Valenciana, desprs de les consultes prvies pertinents a totes les administracions adients per part de la Conselleria.

Des de juny de 2014 shan encomanat diferents estudis parcials sobre temes especials entre els quals es troben el de paisatge; acstic; de mobilitat urbana; el catleg arqueolgic, etnolgic i arquitectnic; un informe viabilitat econmica, etctera. Aquestos estudis parcials defineixen el Pla General Estructural, que determina de forma general tipus de sl, indstries i zones residencials, entre altres aspectes.

Pla General. Castell, ciutat viva. El futur comena ara. Hi participes?

Pla General. Castell, ciutat viva. El futur comena ara. Hi participes?