Està en: INICI > Agricultura
Les Regidories de Transici Ecolgica i Habitatge de l'Ajuntament organitzen del 9 al 27 de novembre de 2021 la tercera edici de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives, un espai de reflexi amb conferncies i activitats per a promoure solucions per a fer front a la crisi climtica, amb propostes d'agroecologia sobirania alimentria i models d'alimentaci sostenibles, i promoure poltiques pbliques que garantisquen l'accs a l'habitatge.

Comenaran el dimarts 9 a les 18.30 h, en el Menador, amb una conferncia de Carolyn Steel, escriptora i reconeguda divulgadora en sobirania alimentria: "Repensar les ciutats a partir de l'alimentaci"

El dijous 11, a les 18.30 h. en el Menador, el divulgador cientfic Andreu Escriv tractar El canvi climtic, encara som a temps? qu podem fer?"

El dimarts 16 de novembre, a les 18.30 h, es presentar en l'Edifici Sindical l'informe sobre Treball i Transici Ecolgica, amb Adrin Almazn, coautor, i la participaci de sindicats.

El dijous 18, a les 18.30 h. en el Menador, hi haur una taula redona sobre poltiques pbliques i habitatge buit, amb Masoveres, Espacio Comn i l'Ajuntament de Matar.

El dimarts 23, a les 18.30 h. en el Menador, Sarai Farias (tcnica de projectes de Cerai) i Mara Snchez (ambientloga) abordaran la sobirania alimentria i biodiversitat.

Les jornades finalitzaran el 27 de novembre amb una degustaci culinria de productes de proximitat amb Cristina Ruiz. Ser en la Cambra Agrria d'11.30 a 14.00 h. i en aquesta ltima activitat cal realitzar inscripci prvia en transicioecologica@castello.es

Les Jornades tamb es poden seguir pel canal de Youtube de Construint i Alimentant Alternatives.


Construint i Alimentant Alternatives

Jornades "Construint i Alimentant Alternatives"