Està en: INICI > Agricultura
Fira de la Taronja de Castell

La Fira de la Taronja de Castell de la Plana s una iniciativa promoguda per l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana que, amb el suport de diverses associacions del sector agrari local, pretn donar suport al sector citrcola del municipi, promoure el consum de ctrics entre la poblaci, generar canals curts de comercialitzaci que redusquen l'empremta ecolgica del consum alimentari i proporcionar preus justos per als agricultors i agricultores.

La idea fonamental de la Fira s proporcionar als agricultors i agricultores la possibilitat d'oferir, de forma directa i sense intermediaris, els seus productes al consumidor/a final, aix com promouren el consum.

La venda directa o el canals curts de comercialitzaci dels productes agroalimentaris per part del productor/a primari/ria o del xicotet/a elaborador/a agroalimentari/ria s una forma de diversificar les fonts d'ingrs de les explotacions agrcoles i ramaderes; tamb contribueix a incentivar la creaci de microempreses associades a l'mbit rural, i al mateix temps, ofereix als consumidors i consumidores es productes de proximitat.

La Fira tindr lloc tots els diumenges en els espais pblics que l'Ajuntament de Castell de la Plana establisca. Aquesta campanya tindr lloc a la plaa Fadrell i a la plaa Na Violant. En cas de superar-se l'aforament mxim establit en aquestes ubicacions l'Ajuntament habilitar altres espais.

Per tal de regular el funcionament de la Fira s'han elaborat unes bases de participaci, que s'emmarquen en la regulaci establida pel Decret 201/2017, de 15 de desembre, del Consell, pel qual es regula la venda de proximitat de productes primaris i agroalimentaris.

Bases de la Fira de la Taronja de Castell 2020/2021

Ms informaci a la Seu Electrnica