Guia prctica d'estalvi i eficincia energtica dirigida al comerciant

L'Ajuntament de Castell de la Plana, de la m de la Fundaci per a l'Eficincia Energtica de la Comunitat Valenciana, f2i, ha impulsat una iniciativa que porta per nom "L'Energia que Necessites" que t com a objectiu l'estalvi energtic i per tant, econmic en els vostres establiments, alhora que contribum a fer de Castell una ciutat ms sostenible entre tots.

Des d'aquesta Fundaci, i per personal expert, es realitzaran de forma gratuta Auditories Energtiques en tots els comeros que ho solliciten emplenant una fitxa de inscripci.

Una vegada rebuda la seua inscripci en aquesta Fundaci, s'oferir pel personal expert, assessorament gratut, revisi de factures de consum per a comparar diversos indicadors en funci de l'activitat del comer i se seleccionaran un nombre de comeros de cada sector per a aprofundir en la seua auditoria energtica i es proposaran proposta a implantar per a l'estalvi energtic, que moltes vegades no suposen una inversi, sin que poden ser canvis de gesti o hbits.

En aquests comeros s'installaran equips de monitoratge de consum en temps real.

El segent pas ser el lliurament dels segells de Comer eficient a aquells comeros que hagen realitzat la seua auditoria, les seues propostes de millora i tres mesos desprs de l'inici remeten el consum amb les mesures implantades.

Es realitzar una revisi en perodes trimestrals del consum energtic. Aquesta etapa es considera com la renovaci del segell del Comer Eficient.

Per part d'aquesta Fundaci, s'inclour als comeros en el seu programa El Club de l'Energia, en el qual peridicament es remetran consells d'estalvi, notcies energtiques i activitats relacionades amb el sector de l'energia i concursos a travs de el Club de la Energia.

Tamb a nivell anual es concedir un reconeixement entre tots els comeros que participen en aquesta iniciativa, segell d'or, segell de plata i segell de bronze.

Poden consultar aquesta Guia Prctica d'Estalvi i Eficincia Energtica "L'Energia que Necessites", d'utilitat prctica per a entendre, entre altres qestions, les factures energtiques, conixer i discriminar els consums en els locals i conixer diferents opcions de millora basades en bons hbits de consum. Si necessita ms informaci, pot posar-se en contacte amb la Fundaci per a l'Eficincia energtica de la comunitat Valenciana, f2e.

>> Guia prctica d'estalvi i eficincia energtica dirigida al comerciant

>> Inscripci de comeros energticament eficients

Carrer Litunia 10
Ciutat del Transport

12006 - Castell
Contacte: Agustn Puig
Telfon: 622 224 054
proyectos@f2e.es