AFIC

En data 11 de juliol de 1988, es va subscriure un conveni de collaboraci entre la Generalitat Valenciana i l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana a fi de coordinar les actuacions en matria de Comer i activitat comercial, acordant l'Ajuntament Ple el 27 d'octubre de 1988 la creaci de la Unitat Administrativa denominada Centre de Desenvolupament Comercial (CEDEC), la qual va comenar a desenvolupar Accions de promoci i dinamitzaci del comer local de la ciutat.

El 14 de maig del 2001, va ser subscrit un nou Conveni entre la Conselleria d'Indstria i Comer i este Ajuntament, per a la coordinaci d'actuacions i la prestaci de servicis en matria de Comer, Canviant l'anterior denominaci de la Unitat Administrativa CEDEC a Agncia per al Foment de la Innovaci Comercial de l'Excm. Ajuntament de Castell (AFIC), i ampliant aix la vinculaci Anteriorment existent entre ambds administracions.

L'Agncia forma part de la XARXA d'Agncies AFIC de la Generalitat Valenciana, que es troben coordinades per la Direcci General d'Indstria i Comer de la Conselleria d'Indstria, Comer e Innovaci, actuant com un nexe d'uni per a l'acostament de l'actuaci administrativa comercial als ciutadans, coordinant les relacions entre els comerciants i les administracions Autonmica I Local.