Està en: INICI > Cultura
Auditori de Castelló

Des de mitjans de 2003, Castelló compta amb un modern Auditori i Palau de Congressos. És una infraestructura que s'inclou dins del anomenat Projecte Cultural de Castelló, que permet que la ciutat compte amb un equipament digne del segle XXI.

L'edifici està concebut com un contenidor d'activitats culturals, completament flexible. Té dos sales especials, en les que es poden celebrar representacions teatrals, congressos, conferències, projeccions, etc.

A més, l'Auditori i Palau de Congressos compta amb la coneguda com Magic Box, un amplíssim espai que pot configurar-se en funció de les necessitats de l'esdeveniment que s'organitze.

Este espai cultural disposa de 13.950 metres quadrats construïts sobre una planta d'una miqueta més de 5.000 metres quadrats. La sala de concerts té una capacitat de 1.234 places, mentres que la sala de cambra acull a 377 espectadors. Estes sales, junt amb els espais polifuncionals per a congressos, despatxos, exposicions, etc. i junt amb els més moderns mitjans tècnics, permet a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló acollir qualsevol tipus d'esdeveniment.

Per a obtindre més informació visite www.culturalcas.com.