Està en: INICI > Cultura
Auditori de Castell

Des de mitjans de 2003, Castell compta amb un modern Auditori i Palau de Congressos. s una infraestructura que s'inclou dins del anomenat Projecte Cultural de Castell, que permet que la ciutat compte amb un equipament digne del segle XXI.

L'edifici est concebut com un contenidor d'activitats culturals, completament flexible. T dos sales especials, en les que es poden celebrar representacions teatrals, congressos, conferncies, projeccions, etc.

A ms, l'Auditori i Palau de Congressos compta amb la coneguda com Magic Box, un amplssim espai que pot configurar-se en funci de les necessitats de l'esdeveniment que s'organitze.

Este espai cultural disposa de 13.950 metres quadrats construts sobre una planta d'una miqueta ms de 5.000 metres quadrats. La sala de concerts t una capacitat de 1.234 places, mentres que la sala de cambra acull a 377 espectadors. Estes sales, junt amb els espais polifuncionals per a congressos, despatxos, exposicions, etc. i junt amb els ms moderns mitjans tcnics, permet a l'Auditori i Palau de Congressos de Castell acollir qualsevol tipus d'esdeveniment.

Per a obtindre ms informaci visite www.culturalcas.com.