Està en: INICI > Ermites
s la ms moderna de les ermites del terme municipal de Castell. Va ser construda el any 1948 en la partida "Estepar" junt amb el "Cam dels Pals" per iniciativa dels vens sobre un solar cedit per la famlia de Vicente Pachs . Consta d'una nau amb un xicotet retaule de columnes, on es venera la imatge de la Mare de Du, sagristia posterior i un ampli prtic per a resguardar els fidels durant les celebracions. Se celebrava la festa del seu titular en el mes de juliol.

L'ermita, desprs de la seua cessi a l'Ajuntament l'1 d'Octubre del 2002 amb la condici que es dedicara al culte catlic i en honor de la Mare de Du del Carme, ha sigut totalment reconstruda al llarg de l'any 2004, per l'empresa Piaf, S.L.

El 15 de juliol de 2007 va tindre lloc l'acte solemne de benedicci i reconciliaci de l'esmentada ermita, en nom del Bisbe de la Dicesi, pel Vicari de la Catedral de Santa Maria mossn Josep Miquel Francs Cams, celebrant-se la primera missa, que van interpretar el grup musical Els Llauradors, i una process pels contornejada amb una gran participaci popular.

Junt amb la Mare de Du del Carme es veneren ara les imatges de Santa Anna i Sant Joaquim (totes elles costejades per la Fundaci Caixa Castell. Bancaixa) pares de la Mare de Du i iaios de Jess, patrons de la gent Major, perqu l'ermita ha sigut confiada a cura del Consell Municipal de la Tercera Edat, sent els seus ermitans l'associaci catlica Vida Ascendent.