Està en: INICI > Esports
El panorama futbolístic castellonenc entre les dècades 1940-1970
Març de 2007

Exposin Fotogrfica Jose Prades y Marta Galln

José Prades García, enginyer municipal de  professió i gran afeccionat a la fotografia d´època, exposa des del 26 de març de 2007 en el Patronat Municipal d´Esports una interessant mostra que arreplega instantànies del futbol afeccionat de Castelló entre les dècades 1940-1970.

Molt conegut a Castelló, José Prades s´han convertit en un referent en totes les activitats que s´ha involucrat al llarg de la seua vida;  el seu  permanent interés pel Castelló del passat, del present i del futur, li han fet recopilar una completa col·lecció fotogràfica de tot el que es refereix a la nostra Ciutat, i és precisament en este escenari, en el qual es desenvolupa esta exposició prenent com referent dels distints personatges i escenaris del futbol afeccionat castellonenc de l´època, permetent-nos una oportunitat única per a contemplar la profunda transformació que ha experimentat Castelló.

L´exposició va ser  inaugurada el dilluns 26 de març a les 20:00 en el Patronat Municipal d´Esports, situat en el carrer Illes Columbrets 22.

L´horari de l´exposició és de dilluns a divendres, pels matins de 8:00 a 15:00 hores, i per les vesprades dimarts i dijous de 17:30 h. a 19:30 h.

volver