La Corporaci Municipal mant el criteri d'acostament entre els pobles d'Europa com a avanada de la uni dels pasos europeus.- En definitiva construir des dels ajuntaments una comunitat ms entroncada en la cultura comuna.

En este sentit la ciutat de Castell es va agermanar amb Chatellerault el dia 27 de Febrer de 1987, sent promotor d'este conveni el Regidor D. Miguel Bellido Ribs.

Des de llavors, tant la delegaci municipal castellonenca com els responsables francesos, vnen encreuant-se visites protocollries, a ms dels convenis de collaboraci existents en matria cultural i lingstica.

Habitualment els representants de la nostra ciutat assistixen a la ciutat de Chatellerault, invitats expressament per estos, quan t lloc algun esdeveniment important en aquella ciutat francesa, mentres que la delegaci gala ho fa sempre amb motiu de les nostres festes fundacionals de la Magdalena.

El Consistori castellonenc t la intenci de continuar augmentant este tipus d'intercanvis socioculturals amb la finalitat de continuar construint Europa.

Anar a la web de la Ciutat de Chatellerault.

Ir a la Web de la ciudad de Chaterellault