La Corporació Municipal manté el criteri d'acostament entre els pobles d'Europa com a avançada de la unió dels països europeus.- En definitiva construir des dels ajuntaments una comunitat més entroncada en la cultura comuna.

En este sentit la ciutat de Castelló es va agermanar amb Chatellerault el dia 27 de Febrer de 1987, sent promotor d'este conveni el Regidor D. Miguel Bellido Ribés.

Des de llavors, tant la delegació municipal castellonenca com els responsables francesos, vénen encreuant-se visites protocol·làries, a més dels convenis de col·laboració existents en matèria cultural i lingüística.

Habitualment els representants de la nostra ciutat assistixen a la ciutat de Chatellerault, invitats expressament per estos, quan té lloc algun esdeveniment important en aquella ciutat francesa, mentres que la delegació gala ho fa sempre amb motiu de les nostres festes fundacionals de la Magdalena.

El Consistori castellonenc té la intenció de continuar augmentant este tipus d'intercanvis socioculturals amb la finalitat de continuar construint Europa.

Anar a la web de la Ciutat de Chatellerault.

Ir a la Web de la ciudad de Chaterellault