Presentaci dels actes del XX aniversari de la creaci de les Juntes Municipals de Districte.

Presentaci  Presentaci  Presentaci

En el mes de juny de 2013 l'Alcalde de la ciutat, Alfonso Bataller va presentar junt als representants de les diferents federacions de vens, les activitats de la celebraci del XX aniversari de les Juntes de Districte de Castell.

L'acte es va celebrar en la zona de premsa del Sal de Plens municipal, davant Tinents d'Alcalde de districte, regidors, presidents d'associacions venals i periodistes de la localitat.

Sessions extraordinries de les Juntes de Districte, presidides per l'Alcalde de Castell, Alfonso Bataller.
Districte Sud  Districte Est  Districte Grau

Districte Nord  Districte Oest  Districte Oest

Des de meitat d'any i fins al mes de novembre de 2013 les sis Juntes de Districte de Castell van comptar amb la presncia de l'Alcalde de la ciutat, Alfonso Bataller en cadascun dels districtes en una de les reunions extraordinries que, amb motiu de l'aniversari es van celebrar.

En aquestes reunions es va realitzar un reps amb les diferents associacions i representants venals dels treballs realitzats per a millorar el districte. A ms, els vens van poder aportar els seus suggeriments i idees per a millorar encara ms aquestes zones de la ciutat.

Per la seua banda, l'Alcalde es va comprometre a atendre les seues peticions al ms prompte possible i donar compliment aix a les demandes dels ciutadans de Castell.

Concert de la Banda Municipal de Castell amb motiu del XX aniversari de les Juntes de districte.
Banda de Msica  Banda de Msica  Banda de Msica

Banda de Msica  Banda de Msica  Banda de Msica

El 26 d'octubre de 2013, els actes del XX aniversari de les Juntes de Districte de Castell van tenir el seu colof amb una jornada de celebraci de la germanor entre les diferents associacions venals i entitats ciutadanes que s'integren en el Consell Municipal de Participaci Ciutadana.

La Banda de Msica Municipal va voler aprofitar l'ocasi per a homenatjar als ciutadans amb un concert extraordinari en el templete del Parc de Ribalta que sota el ttol Una ciutadania de cinema, va recrear les millors peces musicals de les bandes sonores ms conegudes i populars del cinema internacional.

Ms de 300 persones van gaudir d'aquest concert a l'aire lliure que va estar presidit per l'Alcalde de la ciutat, Alfonso Bataller; la regidora de participaci ciutadana, Marisa Ribes i la corporaci municipal prcticament al complet.

Jornada de germanor del XX aniversari de les Juntes de Districte.
Jornada de Germanor  Jornada de Germanor  Jornada de Germanor

Jornada de Germanor  Jornada de Germanor  Jornada de Germanor

La gran participaci i implicaci de les associacions venals de Castell va tornar a quedar patent amb la presncia de les associacions en la jornada de convivncia i germanor que es va celebrar en La Prgola el 26 d'octubre de 2013.

Les federacions venals i un nodrit grup d'associacions i entitats ciutadanes van exposar els treballs que desenvolupen en els tallers i activitats que se celebren en les xarxes de les diferents associacions de vens de la ciutat de Castell. Va haver-hi exhibicions de tai-chi, de wing-tsun, de dolaina i tabal i tamb de ball de tangos sobre l'escenari. En les taules expositores, les associacions van fer un recopilatori dels seus treballs de bolillos, pintura, confecci d'espart, rebosteria, manualitats, fotografia i un sense fi d'activitats ms.

L'Alcalde de Castell, Alfonso Bataller, acompanyat de la regidora de Participaci Ciutadana, Marisa Ribes i de la resta de Tinents d'Alcalde de Districte i regidors de suport, van visitar a tots els expositors i van compartir taula amb 450 membres de les associacions de vens de la ciutat.

Jornada de Germanor  Jornada de Germanor  Jornada de Germanor

Jornada de Germanor  Jornada de Germanor  Jornada de Germanor