Està en: INICI > Medi Ambient
La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell de la Plana, a travs del Negociat de Gesti Mediambiental, amb la intenci de fomentar la participaci de la ciutadania en activitats culturals relacionades amb el medi ambient local i el coneixement dels valors naturals i culturals de Castell, convoca amb carcter anual un concurs obert a diferents collectius ciutadans.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL "CALENDARI NATURAL DE CASTELL" 2019
Dirigit a qualsevol persona que siga major d'edat, es convoca el Concurs de Fotografia Digital "Calendari Natural de Castell". Aquest concurs cerca promocionar els espais verds locals, de manera que les fotografies hauran d'haver sigut preses en el Terme Municipal de Castell i reflectir els seus aspectes mediambientals ms rellevants. Amb les fotografies premiades es confecciona un calendari mediambiental per a l'any segent al del concurs, figurant el nom de l'autor de cadascuna de les fotografies.

De totes les fotografies presentades es triaran les dotze fotografies guanyadores, cadascuna representativa de cada mes de l'any.

Les Bases del concurs estableixen 12 premis de 150 per a les 12 fotografies guanyadores, existint dos premis addicionals d'aquest mateix import, un a la millor fotografia i un altre premi ms per a el millor fotgraf universitari en el cas que algun dels premiats complisca amb aquesta condici.

Bases del Concurs de Fotografia Digital "Calendari Natural de Castell" 2019.

>> Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.