Està en: INICI > Medi Ambient
La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell de la Plana, a travs del Negociat de Gesti Mediambiental, amb la intenci de fomentar la participaci de la ciutadania en activitats culturals relacionades amb el medi ambient local i el coneixement dels valors naturals i culturals de Castell, convoca amb carcter anual un concurs obert a diferents collectius ciutadans.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL "CASTELL EN VERD"
Aquest concurs de fotografia est promogut per la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell de la Plana, que pretn, mitjanant la imatge, fomentar la visibilitat de les activitats agroalimentries i dels seus treballadors/es. Tamb t com a objectiu la posada en valor i vinculaci de la dimensi cultural d'aquest sector.

EDICI 2021: Castell en Verd 2022: Terra de futur, terra de memoria

La participaci en aquest concurs s lliure i no hi ha sense drets dinscripci. A ms, el concurs compta amb una categoria addicional de millor fotgraf/a juvenil dirigida a participants menors dedat.

Se poden presentar les propostes en seu electrnica, en el Registre General (Palau de la Festa, Riu Sella nmero 1) i en el correu electrnic transicioecologica@castello.es.

Per a l'admissi de les obres a concurs s obligatori la seua publicaci en l'aplicaci INSTAGRAM etiquetant el compte de l'Ajuntament de Castell (@AjuntCastello) i utilitzant l'etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Les fotografies premiades formaran part duna exposici titulada Terra de futur, terra de memria, que ser itinerant per diferents centres pblics.

Les bases del concurs estableixen els premis segents:

Sentregar a totes les persones participants, les fotos de les quals siguen premiades, una caixa de productes locals valorada en 50 . De les quinze fotografies premiades, el Jurat en triar les quatre millors, que seran dotades amb els premis segents:
  • Primer premi: 900 euros
  • Segon premi: 600 euros
  • Tercer premi: 400 euros
  • Premio especial al millor fotgraf/a juvenil: Una cmera rflex digital, valorada en 400

>> Ms informaci en la Seu Electrnica.


Fotografies guanyadores del concurs 2020

Enero
Gener: Mar de gaviotas


Febrero
Febrer: Aigua brollant


Marzo
Mar: Groc


Abril
Abril: Les flors de Sant Francesc


Mayo
Maig: Ajuntament entre flors


Junio
Juny: Flores de primavera


Julio
Juliol: Puesta del Sol


Agosto
Agost: Comporta a la Mar


Septiembre
Setembre: Verano en familia


Octubre
Octubre: necs prenent el sol


Noviembre
Novembre: Hojas de otoo


Diciembre
Desembre: Regeneracin dunar