Està en: INICI > Medi Ambient
AVS: LA CAMPANYA "APADRINA EL TEU ARBRE" FINALITZA EL DIUMENGE 8 DE MAIG. ENCARA ESTS A TEMPS D'APADRINAR EL TEU ARBRE.

Els arbres sn essencials per a la vida en les ciutats; aporten ombra i refreden l'ambient, milloren la qualitat de l'aire, reduxen l'estrs en les persones, constituxen amplis ecosistemes per a moltes espcies, ajuden a conservar l'energia dels edificis i reduxen l'erosi del sl, entre d'altres.

Per aix, des de l'rea de Sostenibilitat Ambiental de Castell de la Plana vam iniciar la campanya "Apadrina el teu arbre", amb l'objectiu que tots els ciutadans i ciutadanes siguen partcips del seu creixement i desenvolupament, a fi de garantir la protecci del patrimoni arbori de la ciutat.

En una primera fase, que va comenar el passat mes d'octubre, es van plantar 255 arbres de fulla perenne. En una segona fase, plantarem ms de 500 exemplars d'arbres de fulla caduca.

Qualsevol persona, famlia o entitat que ho desitge podr inscriure's en aquesta segona fase de la campanya a partir del dijous 4 de febrer i apadrinar el seu arbre.

A travs d'aquesta acci, els ciutadans i ciutadanes inscrits podran comunicar l'estat dels arbres apadrinats, compartir fotos a travs de les xarxes socials de l'Ajuntament de Castell de la Plana i dur a terme un seguiment de l'arbre ms prxim. L'apadrinament no implica cap responsabilitat o cost per part de la persona inscrita en la campanya. La persona que apadrina un arbre podr comunicar en tot moment l'estat del seu arbre a travs del telfon 010, a fi de garantir l'xit en la replantaci.

L'rea de Sostenibilitat Ambiental de l'Ajuntament de Castell de la Plana atorgar, per mitj d'un acte pblic, un diploma acreditatiu a cada inscrit en aquesta campanya. S'avisar de la data de l'acte per correu electrnic i a travs de les xarxes socials.

Amb la campanya "Apadrina el teu arbre", l'rea de Sostenibilitat Ambiental pretn conscienciar els ciutadans i ciutadanes sobre la importncia de protegir els arbres en la ciutat i augmentar l'xit en el creixement i adaptaci dels arbres desprs de les replantacions.

AVS: LA CAMPANYA D'APADRINA EL TEU ARBRE FINALITZA EL DIUMENGE 8 DE MAIG. ENCARA ESTS A TEMPS D'APADRINAR EL TEU ARBRE. FES-HO!

Instruccions per a la inscripci a la campanya "Apadrina el teu arbre":

1. Accedix al mapa d'apadrinament i selecciona mitjanant recerques larbre que vulgues apadrinar. Tingues en compte que els nics que es poden apadrinar sn els que apareixen en verd (els de color roig ja es troben apadrinats).2. Quan el selecciones, en la pestanya dinformaci apareixer un enlla al formulari. Introdux les teues dades (nom, telfon i adrea electrnica) i automticament rebrem la teua sollicitud, alhora que rebrs un correu de confirmaci. En cas que no puga ser apadrinat per algun motiu, ens posarem en contacte amb tu tan prompte com siga possible.