Està en: INICI > Medi Ambient
AVÍS: LA CAMPANYA "APADRINA EL TEU ARBRE" FINALITZA EL DIUMENGE 8 DE MAIG. ENCARA ESTÀS A TEMPS D'APADRINAR EL TEU ARBRE.

Els arbres són essencials per a la vida en les ciutats; aporten ombra i refreden l'ambient, milloren la qualitat de l'aire, reduïxen l'estrés en les persones, constituïxen amplis ecosistemes per a moltes espècies, ajuden a conservar l'energia dels edificis i reduïxen l'erosió del sòl, entre d'altres.

Per això, des de l'Àrea de Sostenibilitat Ambiental de Castelló de la Plana vam iniciar la campanya "Apadrina el teu arbre", amb l'objectiu que tots els ciutadans i ciutadanes siguen partícips del seu creixement i desenvolupament, a fi de garantir la protecció del patrimoni arbori de la ciutat.

En una primera fase, que va començar el passat mes d'octubre, es van plantar 255 arbres de fulla perenne. En una segona fase, plantarem més de 500 exemplars d'arbres de fulla caduca.

Qualsevol persona, família o entitat que ho desitge podrà inscriure's en aquesta segona fase de la campanya a partir del dijous 4 de febrer i apadrinar el seu arbre.

A través d'aquesta acció, els ciutadans i ciutadanes inscrits podran comunicar l'estat dels arbres apadrinats, compartir fotos a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Castelló de la Plana i dur a terme un seguiment de l'arbre més pròxim. L'apadrinament no implica cap responsabilitat o cost per part de la persona inscrita en la campanya. La persona que apadrina un arbre podrà comunicar en tot moment l'estat del seu arbre a través del telèfon 010, a fi de garantir l'èxit en la replantació.

L'Àrea de Sostenibilitat Ambiental de l'Ajuntament de Castelló de la Plana atorgarà, per mitjà d'un acte públic, un diploma acreditatiu a cada inscrit en aquesta campanya. S'avisarà de la data de l'acte per correu electrònic i a través de les xarxes socials.

Amb la campanya "Apadrina el teu arbre", l'Àrea de Sostenibilitat Ambiental pretén conscienciar els ciutadans i ciutadanes sobre la importància de protegir els arbres en la ciutat i augmentar l'èxit en el creixement i adaptació dels arbres després de les replantacions.

AVÍS: LA CAMPANYA D'APADRINA EL TEU ARBRE FINALITZA EL DIUMENGE 8 DE MAIG. ENCARA ESTÀS A TEMPS D'APADRINAR EL TEU ARBRE. FES-HO!

Instruccions per a la inscripció a la campanya "Apadrina el teu arbre":

1. Accedix al mapa d'apadrinament i selecciona mitjançant recerques l’arbre que vulgues apadrinar. Tingues en compte que els únics que es poden apadrinar són els que apareixen en verd (els de color roig ja es troben apadrinats).2. Quan el selecciones, en la pestanya d’informació apareixerà un enllaç al formulari. Introduïx les teues dades (nom, telèfon i adreça electrònica) i automàticament rebrem la teua sol·licitud, alhora que rebràs un correu de confirmació. En cas que no puga ser apadrinat per algun motiu, ens posarem en contacte amb tu tan prompte com siga possible.