Està en: INICI > Medi Ambient

Primer Frum Ciutad sobre gesti pblica de l'aigua


La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell organitza el Primer Frum Ciutad sobre gesti pblica de l'aigua. La jornada oberta ser de manera telemtica el 18 de mar a partir de les 18 hores. Els participants interessats poden inscriure's a travs del correu electrnic transicioecologica@castello.es.

El seminari es planteja com un espai de debat i informaci sobre els diferents models i processos sobre la gesti pblica de l'aigua i la nova cultura de l'aigua, que l'entenga com un ecosistema i no sols com un recurs econmic. Intervendran Mara Snchez, regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Valladolid i responsable de la remunicipalitzaci de la Gesti de l'Aigua; Luis Babiano, gerent de l'Associaci Espanyola d'Operadors Pblics de Provement i Sanejament; Eulalio vila, coordinador del Manual remunicipalitzaci dels Serveis Pblics d'Aigua; Manuel Aldeguer, Director general de l'Aigua de la Generalitat Valenciana; i el regidor de Transici Ecolgica de Castell, Fernando Navarro.

Amb este I Frum Ciutad sobre l'aigua l'Ajuntament de Castell vol convidar a la ciutadania, al sector privat vinculat a l'aigua i als collectius ecologistes al debat sobre els diferents models de gesti en un context de canvi climtic, d'amenaa de sequera, de crisi econmica i d'augment de la preocupaci social sobre els impactes ecosistmics de la gesti de l'aigua.

Als assistents se'ls enviar un enlla ZOOM per a l'inscripci. Tamb es podr seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Castell.

I Frum Ciutad de l'aigua pblica en YouTube