Està en: INICI > Medi Ambient

Ubicació de contenidors de recollida selectiva

En geovisión trobaràs tots els contenidors de recollida selectiva del municipi organitzat per tipus de contenidor i residu:Empresa concessionària

Des de 1.967 la Societat que du a terme el servei de l'arreplega de residus sòlids urbans i neteja viària, després de diverses renovacions contractuals amb motiu dels distints concursos convocats per l'Excm. Ajuntament de Castelló, és Foment de Construccions i contractes (FCC), domiciliada al Camí Pla de Museros, 0, d'Almassora, telèfon: 964 216 134.

L'arreplega dels residus sòlids urbans es fa diàriament per tota la ciutat durant les hores nocturnes entre les 00:00 hores 6:30 hores de la matinada, per a intentar disminuir les molèsties que es pogueren generar a la circulació i al veïnat. En total són tres-centes les persones que cada nit ixen a deixar els nostres carrers nets de fem perquè l'endemà la ciutat de Castelló estiga endreçada.

Reciclatge

Els residus sòlids urbans domiciliaris, mercats, clíniques etc., i residus relatius a la neteja viària de la ciutat es depositen a les instal·lacions de la planta de transferència que Reciplasa [www.reciplasa.es] disposa a Almassora, i posteriorment es traslladen a la planta de tractament que Reciplasa posseeix a Onda.

L'Ajuntament de Castelló disposa de la majoria de les accions de la societat Reciplasa, constituïda per huit municipis, amb un 53,15%.

A la planta de Reciplasa, els residus sòlids urbans es tracten de forma selectiva amb l'objectiu de millorar el reciclatge.

Per a fer més efectiva la recollida selectiva, l'Ajuntament de Castelló ha iniciat la distribució de punts nets amb contenidors selectius. A la ciutat hi ha ubicats més de 3.500 contenidors per a depositar els residus domèstics, paper i vidre.

Perquè la ciutadania conega l'efectivitat del servei de recollida de residus, l'empresa encarregada d'aquesta labor neteja els contenidors cada quinze dies com a màxim i col·loca a l'interior de cada contenidor un adhesiu en què s'especifica l'última vegada que es va rentar.