Combinats Saludables

Aquesta activitat té com a objectiu orientar al futur adolescent sobre quins són els hàbits alimentaris adequats, què ha de menjar, en quina quantitat i quantes menjars ha de realitzar. Atés que els últims estudis indiquen que ha disminuït l'edat d'iniciació al consum de begudes alcohòliques, recordar aquelles begudes que són més saludables i remarcar respecte a l'alcohol i els seus efectes perjudicials si es pren en excés.

Consisteix en una xarrada interactiva sobre la piràmide de la salut, sobre les begudes alcohòliques i els efectes que pot provocar en l'organisme.

Va dirigit a alumnes de 6é d'EPO i està impartit pels tècnics del Col·legi Oficial d'Infermeria.

Desdejunis saludables

Desdejunis Saludables

El desdejuni saludable té com a objectiu sensibilitzar als escolars sobre la relació que existeix entre consum d'aliments i la salut, insistint sobre la importància que té el foment de la ingesta d'aquests.

El projecte ho integren dues activitats distintes, però al seu torn complementàries: Una sessió teòrica en què es recomana una alimentació variada i equilibrada, es valora la importància Del desdejuni i s'informa de quins aliments són els més adequats per a compondre un desdejuni equilibrat i complet, i una sessió pràctica, en la que els alumnes degusten una mostra d'un Desdejuni Saludable.

Va dirigit als alumnes de 3r i 4t d'EPO i està impartit pels tècnics del Col·legi Oficial d'Infermeria.

Hàbits higiènics

Aquesta activitat que té com a objectiu que l'alumne reflexione sobre la importància de l'adquisició d'hàbits saludables i la prevenció de malalties a través d'una sèrie de activitats com són:
  • La sensibilització del xiquet sobre la necessitat una correcta higiene corporal.
  • Presentar les zones sensibles del cos en què es desenrotlla la major part dels microbis.
  • Exposar unes normes d'higiene corporal de fàcil compliment.
  • Ensenyar unes normes d'higiene corporal eficaç.
  • va dirigit als alumnes de 5é d'EPO i està impartit pels tècnics del Col·legi Oficial d'Infermeria.

Tot Mascotes

Aquesta activitat ofereix xarrades per als alumnes en matèria de tracte amb els animals. Les xarrades es realitzen amb l'objectiu de donar a conéixer els coneixements bàsics sobre com tindre una mascota, els drets i deures que açò suposa i com actuar davant d'un animal que s'acoste a nosaltres.

Estan impartides per l'Associació Protectora Amics dels Animals de Castelló, que intenta conscienciar els xics sobre les responsabilitats que es desprenen de la possessió d'un animal de companyia, tant en els nostres domicilis com en la via pública o amb els nostres veïns.

Va dirigit als alumnes de 5é d'EPO.