Està en: INICI > Salut Pblica
DESDEJUNI SALUDABLE

Desayunos Saludables

Sensibilitzaci dels escolars sobre la relaci que hi ha entre el consum daliments i la salut, incidint especialment en el desdejuni (es repartir un pack de desdejuni).

Dirigit a l'alumnat de 2n de primria.

HIGIENE POSTURAL

Corregir els mals hbits posturals, ensenyant a adoptar les postures i moviments adequats en les nostres activitats diries, fins que resulten espontnies i naturals.

Dirigit a l'alumnat de 3t de primria.

HBITS HIGINICS i QUALITAT DE LA SON

Promoure bones prctiques dhigiene, per a ladquisici dhbits saludables i prevenci de malalties, incidint en la importncia de la quantitat i la qualitat de la son.

Dirigit a l'alumnat de 4t de primria.

PROMOCI PEIX DEL GRAU

Visita a la Llotja, xarrada explicativa sobre peix del Grau i pesca, esmorzar mariner de peix del Grau i visita al Museu de la Mar (no guiada).Aquesta activitat noms s'ofereix els dimarts, dimecres i dijous dels mesos de setembre, octubre i novembre (que no siguen festius).

Grups de 25 alumnes de 5 de primria.

BEU EN SALUT (COMBINATS SALUDABLES)

Desenvolupar entre el jvens hbits capaos de modificar aquells comportaments relacionats amb lalimentaci que siguen perillosos per a la salut.

Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.

PREVENCI A L'ADICCI A MBILS, TAULETES I VIDEOJOCS

Les noves tecnologies i el seu fcil accs han creat una nova classe d'adiccions. S'explicaran els principals riscos i conseqncies d'un mal s i abs d'estos aparells.

Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.

ANIMALS DE COMPANYIA

Conscienciar els alumnes de qu significa un animal de companyia i la responsabilitat que comporta.

Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.

EDUCACI SEXUAL

Trasmetre coneixements referits a la salut sexual, cura del propi cos, prevenci d'embarasos no desitjats i enfermetats de transmisi sexual, prevenci de l'abs sexual, maltracte i violncia.

5: Coneix el teu cos, Qu m'est passant?, No m'agrada este joc. 6: Tots tenim sexualitat, Per a gustos, colors; No s no.

STOP ASSETJAMENT

L'objetctiu s generar habilitats socials en l'alumnat i mesures conductuals que previnguen l'assetjament escolar. Crear un ambient positiu en l'aula que fomente la convivncia i el respecte entre companys. N'hi hauran 3 sessions (concienciaci del problema, treball en l'aula i com ajudar les vctimes) i una ms impartida per la Policia Local.

Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.