Qué és wificas?

Wificas és un nou servei que l'Ajuntament de Castelló posa al servei de tots els ciutadans a fi de facilitar l'accés als serveis telemàtics de l'Ajuntament de Castelló. Aquest servei s'emmarca dins del projecte Castelló Ciutat Singular.

Més concretament, es tracta d'una intranet municipal utilitzant tecnologia de xarxa sense fil, a la qual es podran connectar lliurement els ciutadans mitjançant una contrasenya, que es podrà aconseguir en la web o en els punts d'informació ciutadana, en la que es podrà accedir a una versió alternativa de la web municipal, l'arxiu històric i la carpeta ciutadana.

On està?

La xarxa Wificas està disponible inicialment en la plaça Major i la Plaça de la Pescateria, com a zona pilot. Posteriorment, en un termini de sis mesos, s'estendrà a poc a poc a tots els districtes.

Les zones a què s'estendrà són:

  • Districte Nord: Plaça del Primer Molí.
  • Districte Oest: Plaça d'Espanya.
  • Districte Grau: Passeig Buenavista (front Port Azahar).
  • Districte Sud: Plaça del Monte de Pietat i Plaça de la Llibertat.
  • Districte Est: Per determinar.

Quan estarà en funcionament?

La primera zona va entrar en funcionament el dia 1 de juny de 2008. Les altres zones aniran entrant en funcionament gradualment en un termini no superior a sis mesos.

La informació de WifiCas, disponible en Castellà i Valencià, és accessible a través de la xarxa inalàmbrica oberta, en la direcció següent:

http://wificas.castello.es