Està en: INICI > Estadstica

Eleccions a Corts Generals de 10 de novembre de 2019

Durant el perode electoral, va a estar disponible en Internet un servei de consulta perqu els electors puguen comprovar les dades de la seua inscripci en el cens electoral.

Addicionalment els electors poden consultar, sense necessitat de posseir el certificat digital, la dada de la taula i local electoral en el qual els correspon votar, per diferents criteris de recerca, aportant com a dades obligatries la provncia, el municipi i la inicial del primer cognom.
Servei de Creu Roja per a trasllat a persones impedides o malaltes en el dia de la votaci

Es comunica que Cruz Roja va a realitzar el servei de trasllat de persones impedides o malaltes als Collegis Electorals de Castell de la Plana, el dia 10 de novembre de 2019, per a la votaci a les Eleccions Generals al Congrs dels Diputats i el Senat.

Les persones particulars que precisen d'aquest servei hauran de sollicitar-ho a Creu Roja, cridant al telfon 965 224 793, de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 14:00 hores, o per correu electrnic a l'adrea eleccionescv@cruzroja.es, fins al dijous dia 7 de novembre de 2019, en qu es tancar el termini de sollicituds.