Està en: INICI > Festes
Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira de la Cervesa Internacional en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Acord del Consell Rector del Patronat Municipal de Festes, de data 29 de gener de 2018, per a declarar deserta l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci de la Fira de la Cervesa Internacional a Castell de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2018 i la seua adjudicaci directa mitjanant sorteig..

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgimen de concurrncia, amb destinaci a la installaci i exploraci de set puestos de foodtrucks al Parc de la Panderola del Grau de Castell durant les Festes de Carnestoltes.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgimen de concurrncia, amb destinaci a la installaci i exploraci de tres barres al Parc de la Panderola del Grau de Castell durant les Festes de Carnestoltes.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de Temtica Vincola en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de degustaci de Cerveses i Tapes en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mercat Artesanal en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci de cadires amb motiu de les desfilades que es realitzen durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Temtica Taurina en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Foodtrucks en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira de la Cervesa Artesanal en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de tres barres en la zona de la maclet durant les Festes de la Magdalena 2018.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la explotaci de sis barres de bar durant la festes de nit de cap d'any 2017 en el pati del Collegi Pblic Juan Sebastin Elcano de Castell de la Plana.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.Bases reguladores del procediment per l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a l'explotaci de dues barres en el recinte Palau de la Festa de Castell de la Plana.

Anunci d'Aprovaci.

Ms informaci en el Portal de la Ciutadania.