Està en: INICI > Festes
ESPECTACLES MUSICALS.

Dins l´àmplia oferta festiva de les Festes de la Magdalena, la música ocupa un lloc preferent, en especial les actuacions de grups d´actualitat. Usualment, la fòrmula que s´empra és la d´organitzar concerts a l´aire lliure en als quals el públic té lliure accés. Així mateix, la realització de concerts de pagament també es contempla entre els objectius de la Junta de Festes.

La programació d´espectacles musicals té apartats diferenciats:
  • Les orquestres actuen al centre de Castelló, dirigides a un públic familiar, en la selecció de les quals es procura encertar amb les millors formacions del moment. Aquesta part de la programació musical ve a complementar la que realitzen les distintes colles i gaiates als seus respectius sectors.
  • Els concerts d´artistes consagrats, normalment d´àmbit nacional. S´intenta cada any seleccionar cantants que travessen per un bon moment.
La varietat d´estils i gèneres i l´actualitat dels artistes són els principals criteris sota els quals es desenvolupen aquests concerts, invertint la Junta de Festes en la seua organitzaició una importante cantitat.

La fòrmula ha demostrat ser vàlida quan en cada un dels concerts es registra una assistència mínima de 7.000 persones, aconseguint-se una presència superior a les 15.000 persones en alguns d´aquests esdeveniments musicals.

La Junta de Festes està disposada a compartir el patrocini d´aquests esdeveniment amb entitats públiques o privades que consideren aquests concerts com un mitjà d´interés per a la seua promoció.

volver