Està en: INICI > Festes
TERCERA EDAT.

La programació de la Junta de Festes durant la setmana de la Magdalena no oblida als més majors que, com qualsevol altre ciutadà, poden disfrutar de les revetles, teatre, bailes regionals, castells de foc i espectacles diversos que tenen lloc pels carrers.

No obstant, des de fa més de vint anys, el programa inclou un acte que vol ser un homenatge als castellonencs més majors. En col·laboració amb la regidoria per als Majors i amb el Consell Municipal de la Tercera Edat, els socis de totes les associacions de jubilats i pensionistes són invitats a una festa concebuda i organitzada per a ells.

Lacte té lloc al llarg de tota una tard en el recinte municipal de La Pèrgola, cor dels més importants esdeveniments festius. Al llarg de les hores es desgranen distintes actuacions, però cada any hi ha un element comú: un ball fi de festa amb què els nombrosos assistents disfruten molt.

En lultimes edicions de la festa, trenca el foc una actuació de cançó espanyola. Teatre, malabars, humoristes, concursos de ball, etc. han sigut, en altres ocasions, part integrant de la festa, a la que lúltim any van assistir més de dos mil persones, la qual cosa suposa un índex molt elevat de participació.

De la importància que des de la Junta de Festes se li dóna a lhomenatge als nostres majors dóna mostra que se reserva un espai de temps perquè la Reina de les Festes i les Dames de la Ciutat puguen estar presents en la festa, a la que també acudixen les primeres autoritats municipals.volver