Està en: INICI > Planetari
En aquesta secció incloem els esdeveniments que no encaixen a les seccions anteriors com, per exemple, tallers i conferències .

Com a norma general les activitats són gratuïtes i únicament és necessari arribar uns minuts abans de l'hora programada. És possible que en alguns casos l'aforament estiga limitat. En els casos en els quals hi haja un cost o siga necessària la inscripció prèvia es notificarà explícitament.

NOVEMBRE 2017
 • [ divendres 3 vesprada i dissabte 4 matí i vesprada-octubre  ] II JORNADES STEM+

  Jornades enfocades a professors/es de ciències però obertes a tot el públic interessat i gratuïtes. STEM es l’acrònim anglés de science, technology, engineering and mathematics. A aquestes jornades afegim també l’art i per això es diuen STEM+.

  Entre els continguts tenim items com "Els acceleradors de partícules: d'ALBA al LHC", "Divulgar la ciència des del sofà", "La ciència dels superherois" i monòlegs de ciència de The Big Van Theory.

  Més informació, programa i inscripcions a la secció de Congressos i Jornades.

  Destinataris: púb. general; Duració vesprada del divendres i dissabte matí i vesprada.

 • [ diumenge 5-novembre 11:30h ] EL FAR DE COLUMBRETES

  En este taller coneixerem un dels elements més característics de les Illes Columbretes: el seu far. Començarem amb el descobriment de les illes i ens endinsarem en la utilitat dels fars, la vida dels farers, la construcció del Far de Columbretes i la seua actualitat. Realització: Sagals.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h; Per: Sagals;

 • [ diumenge 12-novembre 11:30h ] CROMA KEY: MISSIÓ A MART

  A través de la tècnica Croma Key, els participants s’aproparan a la producció cinematogràfica interpretant distintes escenes i personatges mentres se submergixen en un viatge al planeta roig.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h; Per: UAP;

 • [ diumenge 19-novembre 11:30h ] NEWTON: UN CONTE AMB POMES

  En aquest contacontes narrarem la vida d’Isaac Newton. Farem experiments de física i els assistents podran endur-se un joguet de física al final del taller.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h; Per: Los Gatos con Batas;

 • [ diumenge 26-octubre 11:30h ] CIÈNCIA EN FAMÍLIA:"LES CONSTEL·LACIONS"

  Taller dedicado a las agrupaciones de estrellas que unidas por lazos imaginarios forman constelaciones. Explicaremos su importancia en la antigüedad, para qué se utilizaban y cómo las vemos hoy.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h; Per: Sagals;