Està en: INICI > Planetari

MARÇ 2018
 • [ dissabte 17-març 17h ] LLEGENDES I CONSTEL·LACIONS DE PRIMAVERA

  Este taller té com a objectiu conéixer algunes de les històries mitològiques que tanquen les estreles i constel·lacions visibles a la primavera. També veurem com poder identificar-les en el cel. 

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h;

 • [ diumenge 18-març 11:30h ] CHROMA KEY: "SECRETS DE COLUMBRETES"

  A través de la tècnica Croma Key, els participants s’acostaran a la producció cinematogràfica interpretant distintes escenes i personatges mentre es submergeixen en un viatge a les Illes Columbretes.

  Destinatarios: público familiar; Duración: 2h;

 • [ dissabte 24-març 17h ] EL DIA I LA NIT DUREN EL MATEIX!!

  Este taller té com a objectiu conèixer i aprendre què significa que siga l'equinocci de primavera. Comprendre perquè es produïx i quines conseqüències té, com són la diferència de la duració entre els dies i les nits, el canvi d'estació, al llarg de l'any.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h;

 • [ diumenge 25-març 11:30h ] CIÈNCIA EN FAMILIA: "ASTRONAUTES"

  En aquesta sessió ens endinsarem al món dels astronautes, coneixerem com es pot arribar a ser-ho, què cal estudiar, quines proves es realitzen i com és la vida d'un astronauta. A més, veurem com viuen en l'espai, què fan allí i qui són els astronautes més famosos, destacant astronautes espanyols.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h;

 • [ divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25] XXVI JORNADES D' ASTRONOMIA

  Inscripció requerida i habilitada fins al dia 21 del mes. Més informació a la secció de "Congressos i Jornades" a la nostra web.

  Destinataris: públic general a partir de 12 anys; Duració: 15h repartides entre els 3 dies;

 • [ dissabte 31-març 17h ] CONSTRUCCIÓ DE COETS D'AIGUA

  Sessió per a descobrir la física, que aprofitarem per a posar en pràctica la forma en què es propulsen els coets i entendrem la diferència entre els coets propulsats per reaccions químiques i els propulsats per pressió d'aigua.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 2h;volver