Està en: INICI > Planetari

MARÇ 2019
 • [ diumenge 3-març 11h ] Els planetes nans

  Plutó, junt a Ceres, Eris, Haumea i Makemake són planetes nans, amb característiques pròpies diferents dels planetes clàssics. En este taller descobrirem estos cossos celestes, i elaborarem una maqueta d’Haumea per celebrar el seu descobriment fa 16 anys: el 07 de març de 2003.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 10-març 11h ] Explora la Lluna amb robots

  En este taller de robòtica, utilitzarem robots per explorar la lluna. Les persones participants es dividiran en dos grups d’edat (de 40 participants com a màxim): un grup de 6 a 8 anys construiran diferents vehicles per explorar la Lluna, mentres que el grup de 9 a 11 anys deuran programar un robot per moure els mòduls d’una estació espacial de la Lluna. Per participar en este taller serà necessària la inscripció prèvia, feta al llarg de la setmana prèvia, en aquest formulari.

  Destinataris: públic infantil; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 17-març 11h ] L'equinocci de primavera

  Els equinoccis són eixos dies de l’any en que dia i nit tenen la mateixa duració, a qualsevol lloc de la Terra!!! Només hi ha dos equinoccis a l’any, que a més a més, marquen l’inici de la primavera i la tardor. Per descobrir perquè ocorre este fenomen, veniu al taller i construirem un model de com la Terra es mou al voltant del Sol.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;


volver