Està en: INICI > Planetari

MAIG 2019
 • [ diumenge 5-maig 11, 12 y 13h ]  Concert Sota les Estreles - Aniversari del Planetari

  Donat que el proper 08 de maig el Planetari de Castelló arriba al seu 28è aniversari ho celebrarem el diumenge 5 amb un Concert sota les estrelles en el que el professorat de l’Escola de Música de la Unió Musical del Grau, interpretarà diferents moviments de l’obra The Planets, l’obra més coneguda del compositor anglés Gustav Holst.

  Es faran 3 concerts (11.00, 12.00 i 13.00h del diumenge 5 de maig) que tindran lloc a la cúpula del Planetari, i contemplarem cada planeta amb la seu obra corresponent.

  L’entrada serà gratuïta fins completar l’aforament, prèvia recollida d’invitació 30 minuts abans de la sessió.

  AVÍS: Les projeccions habituals es suspendran i seran reemplaçades pel concert.

  Destinataris: públic general.

 • [ diumenge 12-maig 11h ] Chroma: la Lluna

  La tècnica del chroma en el cinema consisteix a inserir imatges sobre un fons de color uniforme. En aquest cas realitzarem un viatge a la Lluna de manera que serem els "astronautes" de les missions Apol·lo. Atès que enguany 2019 se celebra el 50 aniversari de l'arribada a la Lluna i amb aquest taller, entre uns altres, ens vam sumar a aquest aniversari.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 19-abril 11h ] Descobrim les abelles

  El Planetari de Castelló participa de la celebració del Dia Internacional de les Abelles (20 de maig) amb un taller on ens explicaran una història sobre les abelles. També podreu veure com és un rusc amb les seus parts i fer una degustació de mel.

  Per a participar en aquest taller es requereix la inscripció prèvia a través de l'enllaç de l'esdeveniment en Eventbrite

  Destinataris: públic familiar;  Durada: 1:45h; Aforament: 40 participants d'entre 4 i 12 anys.

 • [ diumenge 28-abril 11h ] Planetas: Júpiter

  En aquest taller aprendrem les curiositats del planeta més gran del sistema solar, Júpiter. I farem un fitxa per a comparar Júpiter amb el nostre planeta, i farem un dibuix de la Gran Taca Roja tan característica d'aquest planeta.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;


volver