Està en: INICI > Planetari

OCTUBRE 2019
 • [ diumenge 6-octubre 11h ]  World Space Week: la Lluna, porta de les estreles

  Participeu en este esdeveniment mundial, amb l'elaboració d'un mural cooperatiu de la lluna i unes motxilles espacials.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 13-octubre 11h ] Constel·lacions de tardor

  Perseu, Andròmeda i el Pegàs són tres de les constel·lacions que podem observar a la tardor. En este taller podreu elaborar un cub, que es pot il·luminar, amb estes constel·lacions.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 20-octubre 11h ] Chroma: La Lluna al Planetari

  Continuem amb la celebració del 50 aniversari de l'arribada a lluna amb este taller de chroma, que vos traslladarà a la pròpia lluna.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h

 • [ divendres 25 i dissabte 26 d'octubre ] IV Jornades STEM+

  Jornades gratuïtes de divulgació científica, dirigides al públic general. Inscripció web prèvia a partir del 30 de setembre i fins al 24 d'octubre. En la secció de Congressos i Jornades ( Planetari > Concressos i Jornades) trobareu més informació.

  Destinataris: públic general;  Duració: divendres vesprada i dissabte matí i vesprada; Aforament limitat; Inscripció web requerida

 • [ diumenge 27-octubre 11h ] Robòtica i música

  Gràcies a la robòtica podreu fer música amb fruita!!! Este taller està dirigit a participants de 3 a 6 anys, i és necessària la inscripció prèvia a través de la web que estarà oberta des del 21 al 25 d'octubre.

  Destinataris: públic infantil (de 3 a 6 anys);  Duració: 1:45h; Aforament limitat a 40 participants; Inscripció web requerida.

 • [ dijous 31-octubre 18:00h ] Dia de la Matèria Fosca.

  Celebrem el Dark Matter Day amb una conferència a càrrec del dr. Sergio Pastor de l'IFIC (Institut de Física Corpuscular, de València) amb títol "Materia Oscura: ver lo invisible" a partir de les 18:15h i la projecció de planetari de "Phantom of the Universe" al voltant de les 19h. Accés lliure i gratuït a les activitats fins a completar l'aforament. Per a la projecció serà necessària la retirada de la invitació en la taquilla del Planetari.

  Destinataris: públic general;  Duracin: 1:45h; Aforamet limitat a la capacitat de les sales (saló d'actes i planetari)


volver