Està en: INICI > Planetari

NOVEMBRE 2019
 • [ diumenge 3-novembre 11h ]  Art rupestre: pinta com a la prehistòria

  Este taller ens transportarà alguns mil·lennis enrere, on descobrirem les primeres expressions artístiques de l’esser humà. I amb uns pinzells fabricats per vosaltres, podreu fer les vostres pròpies pintures sobre pedra.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 10-novembre 11h ] Trànsit de Mercuri

  Quan Mercuri passa per davant del Sol, vist des de la Terra, es produeix un trànsit. Este ocorre amb una freqüència d’anys, i tindrà lloc el dilluns 11 de novembre. Per descobrir este curiós planeta, elaborareu un lapbook i un diorama del trànsit.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 17-novembre 11h ] Drons: explorant el cel

  Domina els cels amb este taller de drons. Però atenció, primer hauràs de programar-lo per poder controlar-ho. Si accepteu el repte, veniu a este taller. Està dirigit a participants de 7 a 16 anys i serà necessària la inscripció prèvia a través de la web a partir de l’11 de novembre.

  Destinataris: públic infantil (de 7 a 16 anys);  Duració: 1:45h; Aforament limitat a 40 participants; Inscripció web requerida.
 • [ diumenge 24-novembre 11h ] Slime

  Voleu saber que hi ha darrere de l’slime? Tota una reacció química ben divertida. Fabricareu slimes amb diferent viscositat i podreu decorar-lo per a fer el vostre slime personalitzat. Per participar en este taller serà necessària la inscripció prèvia a través de la web a partir del 18 de novembre.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h; Aforament limitat a 110 participants; Inscripció web requerida.volver