Està en: INICI > Planetari

DESEMBRE 2019
 • [ diumenge 1-desembre 11h ]  Chroma: La Lluna al Planetari

  L’any 2019 es commemora el 50è aniversari de l’arribada a la Lluna. Finalitzem les celebracions d’este aniversari que hem realitzat durant l’any amb l’últim taller de Chroma Key, en el que podreu experimentar la sensació d’estar a la Lluna.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 8-desembre 11h ] Explorant Mart

  En este taller, explorarem i descobrirem Mart, el planeta roig, objectiu de nombroses missions espacials que volen descobrir els misteris que amaga. Amb materials naturals construireu el vostre propi planeta roig per emportar a casa.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 15-desembre 11h ] Concert sota les estrelles

  Per iniciar el Nadal, celebrarem el tradicional «Concert sota les estreles» interpretat per l’alumnat de l’Escola de Música de la Unió Musical del Grau. Al llarg de tres sessions (11, 11:45 i 12:30h), s'interpretaran peces de la saga «Star Wars». A més a més, hi haurà una zona de taller per fer decoració de Nadal amb naus espacials i instruments musicals.

  Les projeccions habituals del diumenge no es faran i estaran substituïdes pels concerts. L'entrada als concerts és gratuïta però cal retirar el ticket de la invitació a la taquilla des de 30 minuts abans de cada sessió.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 22-desembre 11h ] Decoració de Nadal

  Elaboreu decoracions astronòmiques amb materials naturals i reciclats. Amb elles, podreu decorar el vostre arbre de Nadal i l’arbre de Nadal del Planetari.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 29-desembre 11h ] Solstici d'hivern

  Amb el solstici d’hivern, els dies són curts, fa més fred... I estos fenòmens tenen una causa astronòmica. Si voleu descobrir-la, veniu a este taller on elaborareu una maqueta que simula el moviment de la Terra al voltant del sol, i fabricareu neu artificial.

  Destinataris: públic familiar;  Duració: 1:45h;


volver