Està en: INICI > Planetari
Repte Planetari a Casa del 28/maig/2020.
Publicació en Facebook

El protagonista del Repte del Planetari a Casa d’aquesta setmana és el tercer planeta del Sistema Solar des del Sol. Aquest és difícil, de manera que concentreu-vos molt!

⛰ Es tracta d’un planeta tel·lúric, la qual cosa significa que és un cos rocós, i és el més dens de tot el Sistema Solar. De fet, dels quatre planetes tel·lúrics, aquest és el que té la gravetat superficial més alta, el camp magnètic més fort i la rotació més ràpida.

🌊 Està compost per una gran quantitat de materials sòlids, gasosos i líquids, però tal vegada el més important és l’aigua. L’aigua que es troba a la superfície d’aquest planeta és considerada com l'origen de la vida i el converteix en, de moment, l’únic planeta habitat i habitable conegut.

🌕 Té un satèl·lit natural, visible des de la superfície del planeta i que orbita al seu voltant en quasi 28 dies. Aquest satèl·lit té una quarta part del diàmetre del planeta i, en reflectir la llum del Sol, es poden observar fases. Aquesta setmana, per exemple, estarà en quart creixent. Sabeu de quin planeta estem parlant?

#PlanetariACasa #CastellóésCultura

volver