Està en: INICI > Planetari

SETEMBRE 2020

Aquest mes tindrem tallers infantils els diumenges a les 11h. L'aforament està limitat a 20 participants i la inscripció prèvia és necessària. Les inscripcions es realitzaran a través de la utilitat eventbrite.es eventbrite.es

 • [ diumenge 6-setembre 11h ]  Explorant Mart: L'Aigua
   
  Durant 2020, les agències espacials van a enviar quatre missions diferents per estudiar Mart. L’aigua és fonamental per cercar vida en el passat de Mart, però també per poder colonitzar el planeta en un futur. Però Mart és com un desert, amb poca aigua. Per conèixer més sobre l’aigua en Mart, veniu al taller on fareu un experiment de sublimació.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;

 • [ diumenge 13-setembre 11h ]  Dia de la capa d'ozó
   
  La capa d'ozó és una capa fràgil de gas situada a les capes baixes de l’atmosfera que protegeix a la Terra de la part nociva dels rajos solars, ajudant a preservar la vida al planeta. En este taller coneixerem la capa d’ozó, i la iniciativa mundial per protegir-la.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 20-setembre 11h ]  Pierre Méchain i els cometes
   
  Pierre Méchain va ser un astrònom i geògraf francés que va morir el 20 de setembre de 1804 a Castelló de la Plana mentre realitzava els treballs per establir el metre com unitat de mesura. Com astrònom, Pierre Méchain va descobrir 8 cometes, objectes del sistema solar molt peculiars que coneixereu este taller.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 27-setembre 11h ]  Chroma: la Lluna al Planetari
   
  La Lluna és l’únic cos celeste que l’ésser humà ha visitat. Només 12 astronautes han arribat allà dalt!!! Vos imagineu anar a la lluna? En este taller, i gràcies a tècnica de cine del chroma, podreu sentir-vos com astronautes en la superfície de la Lluna.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1:45h;


volver