Està en: INICI > Planetari

OCTUBRE 2020

Aquest mes tindrem tallers infantils els diumenges a les 11h. L'aforament està limitat a 20 participants i la inscripció prèvia és necessària. Les inscripcions es realitzaran a través de la utilitat eventbrite.es eventbrite.es

 • [ diumenge 4-octubre 11h ] SETMANA DE L’ESPAI (WORLD SPACE WEEK): Els Satèl·lits milloren al vida
   
  A la nit, potser hàgeu vist satèl·lits artificials movent-se pel firmament. Des d’allà dalt, ens ajuden en el nostre dia a dia: gràcies a ells tenim internet en el mòbil, sabem on estem amb el GPS... Descobriu com és un satèl·lit i que hem de fer per deixar-lo a l’espai, i construïu la vostra maqueta d’un satèl·lit.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 11-octubre 11h ]  Art Rupestre: Pintures Rupestres
   
  Acomiadem l’exposició «Arte Rupestre en el Arco Mediterráneo» amb el darrer taller de pintura rupestre. Aprofiteu l’oportunitat per a descobrir estes obres d’art, proveu de construir el vostre pinzell i reproduir les pintures que veieu en l’exposició, tal com ho féiem els nostres avantpassats.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 18-octubre 11h ]  Chroma: Mart al Planetari
   
  Tres missions espacials han eixit direcció el planeta roig en juliol, però no arribaran fins a 2021 no arribaran. Avanceu-vos a estes missions i als astronautes que algun dia arribaran a este planeta, i visiteu la superfície de Mart gràcies a tècnica de cine del chroma.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 25-octubre 11h ]  Constel·lacions de tardor
   
  Les constel·lacions són agrupacions d’estrelles que observem en el firmament, però varien en funció de l’any. Les constel·lacions més característiques de tardor són el Pegàs, Andròmeda i Perseu. Començarem el taller amb la llegenda del Pegàs, «el cavall alat» i muntareu un telescopi amb materials reciclats per observar  fitxes de les diferents constel·lacions.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;


volver