Està en: INICI > Planetari
NOVEMBRE 2020

NOVEMBRE 2020

Aquest mes tindrem tallers infantils els diumenges a les 11h. L'aforament està limitat a 20 participants i la inscripció prèvia és necessària. Les inscripcions es realitzaran a través de la utilitat eventbrite.es eventbrite.es

 • [ diumenge 1-novembre 11h ] SEGUINT EL RASTRE DELS DINOSAURES
   
  Este diumenge rebrem la visita d’una paleontòloga que ha realitzat un important descobriment. Però té molta feina. Ajudeu la nostra paleontòloga a ordenar les restes d’un dinosaure: petjades, ossos... i aconseguiu el vostre carnet de paleontòleg/a.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 8-novembre 11h ]  TELESCOPI DE KEPLER
   
  Celebreu amb nosaltres la Setmana de la Ciència!!! En este primer taller, coneixereu a Johannes Kepler, un dels astrònoms més importants de l’astronomia.  Entre les seues aportacions, va millorar els primers models de telescopis, i en este taller podreu construir el vostre telescopi de Kepler.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 15-novembre 11h ]  LABORATORI AL PLANETARI
   
  Continuem amb la Setmana de la Ciència al Planetari!!! Este segon taller estarà dedicat a la química. En la primera part, tindrà lloc una exhibició de diferents experiments espectaculars. En la segona part, podreu fer el vostre experiment de química, i fer que diferents líquids canvien de color.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 22-novembre 11h ]  EVOLUTION DAY
   
  Celebrem l’Evolution Day, que commemora la publicació de  «L’origen de les espècies» de Charles Darwin el 24 de novembre de 1859. En este taller veurem com han evolucionat les espècies al llarg del temps, i ho aplicarem a les fruites, descobrint com són els avantpassats de plàtans, melons...

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 29-novembre 11h ]  LA PRIMERA CÀMERA FOTOGRÀFICA
   
  Vos agrada la fotografia? Sabeu com érem les primeres càmeres de fotografia? Voleu construir-ne una? En este taller construireu una càmera estenopeica, amb l’ajuda de Lidón Forés, professora de fotografia, que també ens farà una xerrada sobre fotografia.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;


volver