Està en: INICI > Planetari

ABRIL 2021

Aquest mes tindrem tallers infantils els diumenges a les 11h. L'aforament està limitat a 20 participants i la inscripció prèvia és necessària. Les inscripcions es realitzaran a través de la utilitat eventbrite.es eventbrite.es

 • [ diumenge 4-abril 11h ] ORIÓ: LA CONSTEL·LACIÓ DE RIGEL
   
  Continuem amb la sèrie de tallers dedicada a la constel·lació d’Orió, el caçador.

  Este taller estarà dedicat a Rigel, la segona estrela més brillant d’Orió. Si vau vindre al primer taller, veniu per continuar construint la maqueta d’esta constel·lació.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 11-abril 11h ]  MARGARITA SALAS
   
  Margarita Salas ha estat una investigadora fonamental en l’àmbit de la biologia molecular. Però també ha estat un referent per a generacions de dones que han volgut fer ciència.

  En este taller descobrireu la figura de Margarita Salas i les seues aportacions en l’estudi de l’ADN, i realitzareu amb un experiment d’extracció d’ADN de plàtan.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 18-abril 11h ] DIA DE L'ARBRE
   
  Descobriu els arbres i plantes que envolten el Planetari de Castelló i elaboreu un herbari amb elles per endinsar-vos en la botànica: l’estudi de les plantes.

  També coneixerem les plantes que podem trobar en les Illes Columbretes.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 25-abril 11h ]  CAMINANT ENTRE DINOSAURES
   
  Vos agradaria caminar entre dinosaures? Vos imagineu  una persecució amb un tiranosaure? En el Planetari de Castelló reviscolem els dinosaures amb este taller de chroma, perquè viatgeu al passat i pugueu compartir en família esta experiència.

  * En este taller també s’han d’inscriure persones adultes.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;


volver