Està en: INICI > Planetari
SETEMBRE 2021

SEPTIEMBRE 2021

Este mes tindrem tallers infantils els diumenges a les 11h, però també realitzarem activitats per als majors. En tots els casos l'aforament està limitat i la inscripció prèvia és necessària. Les inscripcions es realitzaran a través de la utilitat eventbrite.es.

 • [ diumenge 5-setembre 11h ] VULL ANAR A L'ESPAI!

  Per volar a l'espai és necessari una bona forma física, una bona alimentació, estudis,... En este taller farem una gimcana en la que haureu de superar diverses proves i demostrar les vostres habilitats per veure si podeu ser astronautes.

  Destinataris: públic infantil; Duració: 1h;

 • [ diumenge 12-setembre 11h ] CAMINANT ENTRE DINOSAURES

  Vos agradaria caminar entre dinosaures? Vos imagineu una persecució amb un tiranosaure? En el Planetari de Castelló reviscolem els dinosaures amb este taller de chroma, perquè viatgeu al passat i pugueu compartir en família esta experiència.

  Destinataris: públic familiar; Duració: 1h;

 • [ diumenge 19-setembre 11h ] ADEU MORELLADON!

  Ens acomiadem de l'exposició "Morelladon & cia" que ens ha acompanyat durant l'ultim any. Hem preparat un taller molt especial per saber-ho tot d'este magnífic dinosaure i de les espècies que van conviure amb ell.

  Destinataris: públic infantil; Duració: 1h;

 • [ dissabte 25-setembre 11:30h i 12:30h ] OBSERVACIÓ SOLAR

  Al maig hem començat una sèrie d'observacions solars que realitzarem l'últim dissabte de cada mes. Per a això utilitzarem tant l'observació directa amb el nostre nou telescopi solar i els seus filtres especialment dedicats a l'observació segura com l'observació indirecta amb la imatge projectada sobre pantalla.

  L'activitat es realitzarà en 2 torns (a les 11.30 i a les 12:30h) amb 10 participants en cadascun d'ells. No hi ha limitacions per edat, com si ocorre enels nostres planetallers infantils.

  » Inscripció torn 11:30h
  » Inscripció torn 12:30h

  Amb les observacions tant diürnes com nocturnes sempre existeix la possibilitat que la meteorologia del moment ens impedisca la realització de l'activitat.

  Destinataris: públic general; Duració: 45min;

 • [ diumenge 26-setembre 11h ] HOLA TARDOR!

  L'equinocci és el moment en què el Sol travessa l'equador celest i el dia i la nit tenen la mateixa durada. A més marca el final de l'estiu i l'inici de la tardor. Aprofitarem que el dimecres 22 de setembre tindrà lloc este esdeveniment per observar el moviment del Sol amb ajuda d'un telescopi.

  Destinataris: públic infantil; Duració: 1h;


volver