Està en: INICI > Planetari
Localizacin  Accesos  Ortofoto

CONTACTE amb el planetari:

Teléfons: 964 28 29 68 - 964 28 25 84
Correu-e: planetari@castello.es
Correu: Passeig Marítim, 1 - 12100 GRAO (CASTELLÓ)
Xarxes socials: Planetari fb.me/PlanetariCsPlanetari  twitter.com/PlanetariCsPlanetari de Castell en Instagram  instagram.com/planetaricastello

LOCALITZACIÓ

El Planetari de Castelló està situat enfront de la Mar Mediterrànea en el Grau de Castelló, en l´inici del Parc Litoral que s´estén cap al nord i deixant PortCastelló al sud.

COM APLEGAR:


Amb transport públic (tren i bus)


Tant l´estació de tren com la de busos de llarg recorregut es troben juntes en la zona oest de la ciutat. Des d´allí es pot prendre el tram, les línies de bus del TUCs o la línea de HICID s.a. Recomanem revisar els itineraris i els horaris a les webs corresponents:

Amb transport individual

En el cas d´acostar-se amb vehicle propi des de les platges de Benicàssim hauria de desviar-se cap a l´esquerra, o siga cap a la platja just abans d´arribar al final del Pinar (un gran parc de pins situat entre el Grau i l´aeròdrom) i des d´aquest punt ja ha de veure´s el Planetari al costat de la Platja.

Venint des de qualsevol altre origen cal dirigir-se cap al Grau de Castelló per qualsevol de les seues entrades per a, una vegada passat el port cap al nord i just en el següent encreuament després de començar el parc del Pinar (que restarà a l´esquerra) girar a la dreta. El Planetari es troba al final del carrer.

Si el visitant arriba amb vaixell propi i ho amarra al port únicament ha de seguir en un passeig cap al nord i, després d´abandonar el port, girar a la dreta tal com s´ha comentat abans.

Des de l´aeròdrom estem a un passeig seguint la platja cap al sud.

SUGGERIMENTS:

Dirigir-les seguint les vies de contacte anteriors al Planetari.

COMUNICACIONS:

Per a oferir els vostres suggeriments ens els heu de fer arribar emprant els mitjans anomenats al inici d´aquesta fulla (correu electrònic, telèfon, fax o correu)

Per a sol·licitar la cessió d´espais, la gratuïtat d´una visita, les reclamacions, etc. poden emplenar l´instància genèrica de l´Ajuntament de Castelló i dur-la al Registre de l´Ajuntament des d´on s´encaminarà la seua tramitació segons corresponga.

LLISTA DE CORREU DEL PLANETARI:

Per als visitants i usuaris que desitgen mantenir-se informats dels esdeveniments i activitats organitzats des del Planetari hem engegat la llista. D´aquesta manera rebran aquesta informació directament en el seu correu electrònic.

Per a participar de la nostra llista podeu emplenar el formulari d'inscripció en la llista de correu que tenim habilitat per a aquesta finalitat. A través d'ell també podeu consultar les qüestions relatives a la protecció de dades personals.