Està en: INICI > Planetari
En aquesta secció s´inclou la informació de cursos que es realitzen al Planetari, els directament organitzats per nosaltres i aquells en que l´Ajuntament hi col·labora a través del Planetari.

Dintre dels específics d´Astronomia realitzem un curs que disposa d´edicions anuals i que té lloc al llarg de l´hivern. Està enfocat a la iniciació dels aficionats en aquest camp de manera que al finalitzar els alumnes coneguen les eines, especialment els telescopis, i tinguen unes nocions bàsiques del funcionament del cel.

En concret es desenvolupa entre Nadal i Magdalena, mentre que el termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any

ASTRONOMIA • 1. CURS D'APROFUNDIMENT EN L'ASTRONOMIA

  Del 23 d'octubre al 27 de novembre de 2021

  Aquest curs tracta, com el seu nom indica, d'un aprofundiment en l'astronomia i es planteja com un segon pas a partir del curs d'iniciació dirigit a aquelles persones, que amb coneixements previs en la matèria, estan interessades a augmentar-los.

  El termini de les inscripcions va des de les 10h del dia 20 de setembre de 2021 fins a les 11h del mateix dia d'inici del curs, el 23 d'octubre, i es realitzen a través d'eventbrite.es. No obstant això l'aforament està limitat a 30 persones i pot completar-se abans de la data de tancament.

  Us recordem que serà necessari portar màscara i mantindre les distàncies de seguretat també en la nostra sala d'actes.

  El curs comprén tant sessions teòriques com pràctiques durant la vesprada dels dissabtes, entre les 16:45 i les 19:45h. I els dies amb classe seran el 23 i el 30 d'octubre i el 6, 13, 20 i 27 de novembre de 2021.

  ms informacin