Està en: INICI > Planetari
En aquesta secció s´inclou la informació de cursos que es realitzen al Planetari, els directament organitzats per nosaltres i aquells en que l´Ajuntament hi col·labora a través del Planetari.

Dintre dels específics d´Astronomia realitzem un curs que disposa d´edicions anuals i que té lloc al llarg de l´hivern. Està enfocat a la iniciació dels aficionats en aquest camp de manera que al finalitzar els alumnes coneguen les eines, especialment els telescopis, i tinguen unes nocions bàsiques del funcionament del cel.

En concret es desenvolupa entre Nadal i Magdalena, mentre que el termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any

ASTRONOMIA • 1. CURS D'APROFUNDIMENT EN L'ASTRONOMIA

  Aquest curs tracta, com el seu nom indica, d'un aprofundiment en l'astronomia i es planteja com un segon pas a partir del curs d'iniciació dirigit a aquelles persones, que amb coneixements previs en la matèria, estan interessades a augmentar-los.

  El termini de les inscripcions va fins a les 11h del 17 d'octubre i es realitzen a través d'eventbrite.es. No obstant això l'aforament està limitat a 30 persones i pot completar-se abans de la data de tancament.

  Us recordem que serà necessari portar màscara i mantindre les distàncies de seguretat també en la nostra sala d'actes.

  El curs comprén tant sessions teòriques com pràctiques durant la vesprada dels dissabtes des del 17 d'octubre fins al 28 de novembre de 2020.

  ms informacin
 • 2. INICIACIÓ A L´ASTRONOMIA

  Aquest curs, com el seu nom indica, tracta d´una iniciació bàsica a l´astronomia.

  El termini de les inscripcions va des de principis de desembre fins a la primera setmana de l´any.Concretament en l'edició 2020 les dates d'inscripció són del 16 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020.

  El curs és eminentment pràctic amb sessions entre les 16.45 i les 19:*45h dels dissabtes 11, 18 i 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer de 2020.

  ms informacin