Està en: INICI > Planetari
En aquesta secció s´inclou la informació de cursos que es realitzen al Planetari, els directament organitzats per nosaltres i aquells en que l´Ajuntament hi col·labora a través del Planetari.

Dintre dels específics d´Astronomia realitzem un curs que disposa d´edicions anuals i que té lloc al llarg de l´hivern. Està enfocat a la iniciació dels aficionats en aquest camp de manera que al finalitzar els alumnes coneguen les eines, especialment els telescopis, i tinguen unes nocions bàsiques del funcionament del cel.

En concret es desenvolupa entre Nadal i Magdalena, mentre que el termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any

ASTRONOMIA  • 1. INICIACIÓ A L´ASTRONOMIA

    Aquest curs, com el seu nom indica, tracta d´una iniciació bàsica a l´astronomia.

    El termini de les inscripcions va des de principis de desembre fins a la primera setmana de l´any.Concretament en l'edició 2020 les dates d'inscripció són del 16 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020.

    El curs és eminentment pràctic amb sessions entre les 16.45 i les 19:*45h dels dissabtes 11, 18 i 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer de 2020.

    ms informacin