Està en: INICI > Planetari
En aquesta secció s´inclou la informació de cursos que es realitzen al Planetari, els directament organitzats per nosaltres i aquells en que l´Ajuntament hi col·labora a través del Planetari.

Dintre dels específics d´Astronomia realitzem un curs que disposa d´edicions anuals i que té lloc al llarg de l´hivern. Està enfocat a la iniciació dels aficionats en aquest camp de manera que al finalitzar els alumnes coneguen les eines, especialment els telescopis, i tinguen unes nocions bàsiques del funcionament del cel.

En concret es desenvolupa entre Nadal i Magdalena, mentre que el termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any

ASTRONOMIA • 1. INICIACIÓ A L´ASTRONOMIA

  Del 23 de gener al 27 de febrer de 2021

  Aquest curs tracta, com el seu nom indica, d'una iniciació bàsica a l'astronomia.

  El termini de les inscripcions va des de mitjan desembre fins al dia anterior a l'inici del curs. Concretament s'obri el 15 de desembre a les 10h i romandrà obert fins al 22 de gener a les 10h.

  Si bé el curs és gratuït en aquesta edició tenim uns aforaments reduïts a 30 participants per culpa de la COVID-19. Per això us recordem que si una vegada inscrits no poguéreu participar us preguem ens ho notifiqueu per a donar cabuda a un altre participant que puga haver-se quedat fora.

  El curs és eminentment pràctic amb sessions entre les 16.45 i les 19:45h dels dissabtes 23 i  30 de gener i 6, 13, 20 i 27 de febrer de 2021.

  ms informacin
 • 2. CURS D'APROFUNDIMENT EN L'ASTRONOMIA

  Del 17 d'octubre al 29 de novembre de 2020

  Aquest curs tracta, com el seu nom indica, d'un aprofundiment en l'astronomia i es planteja com un segon pas a partir del curs d'iniciació dirigit a aquelles persones, que amb coneixements previs en la matèria, estan interessades a augmentar-los.

  El termini de les inscripcions va fins a les 11h del 17 d'octubre i es realitzen a través d'eventbrite.es. No obstant això l'aforament està limitat a 30 persones i pot completar-se abans de la data de tancament.

  Us recordem que serà necessari portar màscara i mantindre les distàncies de seguretat també en la nostra sala d'actes.

  El curs comprén tant sessions teòriques com pràctiques durant la vesprada dels dissabtes des del 17 d'octubre fins al 28 de novembre de 2020.

  ms informacin