Està en: INICI > Planetari

INICIACIÓ A L´ASTRONOMIA

Aquest curs, com el seu nom indica, tracta d´una introducció bàsica a l´astronomia.

Es realitza entre Nadal i Magdalena. Habitualment solem tindre una suspensió habitual d´una setmana a la que es celebren les Jornades de Geologia, organitzades conjuntament amb el CEFIRE de Castelló. No obstant açò en l'edició actual i donada la proximitat en dates de la Magdalena el curs finalitzarà el 17 de febrer, just la setmana anterior a les Jornades de Geologia d'aquest 2018.

El termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any.

El curs consta de classes teòriques i pràctiques. Les teòriques es realitzaran els dissabtes de vesprada entre les 17 i les 18:30h. Les pràctiques tindran lloc a continuació entre les 18:30 i les 20h.

Concretament per a l´edició de 2018 i corresponent a la XXI edició les classes seran els dies 13, 20, 27 de gener, 3, 10 i 24 de febrer.

Observacions
  • Si en el formulari marques la casella de "Deseo recibir comunicaciones desde el Planetari con informaciones relativas a eventos y actividades" també et donarem d´alta en la llista de correu d´actes i esdeveniments del Planetari amb el que rebràs puntualment en el teu correu les notícies sobre actes i activitats relacionats amb el Planetari.

Documentació

El professor del curs la oferirà als alumnes directament.

Altres documents: Enllaços a pàgines de programes o utilitats relatius al curs.


volver