Està en: INICI > Planetari

INICIACIÓ A L´ASTRONOMIA

Aquest curs, com el seu nom indica, tracta d´una introducció bàsica a l´astronomia.

Es realitza entre Nadal i Magdalena, amb una suspensió habitual d´una setmana a la que es celebren les Jornades de Geologia, organitzades conjuntament amb el CEFIRE de Castelló. El termini de les inscripcions va des de mitjans de desembre fins a la primera setmana de l´any.

El curs consta de classes teòriques, que es porten a terme els dissabtes al matí entre les 11h i les 13h, i classes pràctiques que es realitzen les vesprades dels divendres entre les 18:45 i les 20:15, si bé conforme avança l´any és necessari anar retardant-les degut al fet que el capvespre es produïx cada vegada més tard.

Concretament per a l´edició de 2016 les classes seran els dias 9, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de gener, 6, 7, 19, 20 i 26 de febrer.
  • Des d´aquest enllaç pots accedir al Comunicat de l´edició 2017
  • INSCRIPCIÓ: emplena i envia el formulari d´inscripció al curs "Iniciació a l´Astronomia" (habilitat al llarg de desembre i principi de gener).

Observacions
  • Si en el formulari marques la casella de "Deseo recibir comunicaciones desde el Planetari con informaciones relativas a eventos y actividades" també et donarem d´alta en la llista de correu d´actes i esdeveniments del Planetari amb el que rebràs puntualment en el teu correu les notícies sobre actes i activitats relacionats amb el Planetari.

Documentació

Consulteu el professor del curs.

Altres documents: Enllaços a pàgines de programes o utilitats relatius al curs.


volver