Està en: INICI > Planetari

INICIACIÓ A L'ASTRONOMIA


El 23é Curs d'Iniciació a l'Astronomia es desenvoluparà a les instal·lacions del Planetari de Castelló amb la finalitat d'introduir a les persones participants en els camps bàsics de l'astronomia i les tècniques bàsiques d'observació del firmament.

En aquesta edició es vol donar importància a la part pràctica del curs, de manera que, en finalitzar el curs, les persones que participants seran competents en la identificació de les estreles i constel·lacions més rellevants del cel visible durant el curs, així com a la utilització autònoma de telescopis.

El curs és gratuït i no requereix coneixements previs de la matèria. Les classes tindran lloc els dissabtes entre les 16.45 i les 19.45 entre l'11 de gener i el 22 de febrer de 2020. Concretament els dissabtes 11, 18 i 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer de 2020.

El termini de les inscripcions va des de primers de desembre fins a la primera setmana de l'any. Concretament en l'edició 2020 les dates d'inscripció són del 16 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020.

Observacions
  • Si en el formulari d'inscripció marques la casella de "Recibir información de nuestras actividades vía e-mail" també et donarem d´alta en la llista de correu d´actes i esdeveniments del Planetari amb el que rebràs puntualment en el teu correu les notícies sobre actes i activitats relacionats amb el Planetari.

Documentació

El professor del curs la oferirà als alumnes directament.

Altres documents: Enllaços a pàgines de programes o utilitats relatius al curs.


volver