Castelló vol aconseguir les infraestructures necessàries per a afrontar un futur prósper, amb les garanties de poder oferir al teixit social i empresarial mitjans de transport que ens uneixin amb la resta de territoris espanyols i europeus. La capital de la Plana té clares les línies de planificació de les xarxes de comunicacions que necessita per a assolir l´objectiu d´estar connectats amb la resta de mercats i ciutats del nostre entorn.

Les infraestructures que Castelló reclama són: d´una banda, la creació d´una plataforma ferroviària d´alta velocitat que segueixi l´eix litoral des de Cadis fins a França per a enllaçar amb la resta d´Europa, de manera que el transport de viatgers sigui ràpid i segur. D´altra banda, la construcció d´un corredor específic de mercaderies que assumeixi les necessitats de transport dels productes d´exportació i importació de la nostra ciutat amb el mateix traçat.

I en aquesta licitació per la modernitat i el futur, Castelló conta amb el suport de la resta de ciutats de l´Arc Mediterrani. Per això, el 17 de gener de 2007, nou capitals de província van tenir als seus alcaldes a Castelló per a aunar esforços i signar un document en el qual es constaten les accions a seguir per a fer realitat aquesta planificació d´infraestructures de comunicació terrestres. A aquest document se li crida Declaració de Castelló.

En aquesta pàgina trobaràs tota la informació sobre el projecte i podràs sumar també la teva voluntat d´aconseguir un futur millor per a Castelló i els castellonencs.

ENCUENTRO DE CIUDADES MEDITERRANEAS POR EL AVE Y EL CORREDOR DE MERCANCÍAS.

>> Descarregar Documentació.


Ponncies:


FERRMED: UN CORREDOR FERROVIARIO VITAL PARA EL TRANSPORTE DE MERCANCÍAS.
D. Juan Cámara, vicepresident de FERRMED.
>> Descarregar Ponncia.


NECESIDAD DE CREACIN DEL CORREDOR DE ALTA VELOCIDAD POR EL TRAZADO LITORAL MEDITERRNEO".
D. Vicente Domine, Dtor general de transports de la Conselleria d'Infraestructures i Transports de la Generalitat Valenciana.
>> Descarregar Ponncia.


COMPARECENCIA EN LA PONENCIA DE ALTA VELOCIDAD DE LA COMISIN DE FOMENTO Y VIVIENDA DEL SENADO.
D. Alberto Fabra Part, alcalde de Castell.
>> Descarregar Presentaci Senat.
>> Descarregar Ponncia Senat.


FOTOS:


Foto Encuentro. Foto encuentro. Foto encuentro Foto encuentro. Foto encuentro. Foto encuentro. Foto encuentro. Foto encuentro.