Clic per ampliar

BASES DEL CONCURS DEL NOM PER A LA MASCOTA DELS VI JOCS SPECIAL OLYMPICS DE CASTELLO

Castelló celebrarà en el mes d´octubre del 2008 els VI Jocs Nacionals Special Olympics, per a tal efecte s´ha realitzat una mascota del logo de Ripollés creat com a imatge del campionat.

L´Ajuntament de Castelló té la voluntat de convocar un Concurs per a donar nom a la mascota entre els Col·legis de Castelló.

Les bases que regiran este concurs són les que es detallen a continuació.
  • El nom guanyador serà el que reba la mascota dels VI Jocs Nacionals Special Olympics. S´admetran múltiples propostes de nom de la mascota per persona, però cada una haurà de presentar-se per separat
  • La participació es realitzara a través de la pagina web de l´Ajuntament o acudint al Patronat d’Esports de Castelló (carrer Columbretes 22).
  • El termini d´admissió de propostes finalitzarà el dia 30 de maig del 2008
  • El/La guanyador/a del Concurs rebrà un premi de xec regal per valor de 100 euros en material didàctic i el Col·legi del xiquet/a guanyador/a, un premi de xec regal de 100 euros en material didàctic
  • El Jurat estarà compost pels membres del Comité Organitzador dels VI Jocs Nacionals Special Olympics
  • La participació d´esta convocatòria implica l´acceptació de totes les seues bases

Presentació

La Mascota dels VI Jocs Nacionals Special Olympics Castelló 2008 va estar presentada en el partit de tennis que es va disputar en el Pavelló Ciutat de Castelló entre Juan Carlos Ferrero i David Ferrer.
Mascota Castelln Special Olympics
Mascota Special Olympics Castelln