Fortes raons fan fortes accions, i en matria social, esta cita literria bota a la realitat com a premissa del departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Castell. Perqu qualsevol demanda o necessitat dels ciutadans de Castell no pot desoir-se. Per a aconseguir una ciutat solidria, igualitria, tolerant, sense discriminaci, cal treballar de valent i dia a dia. Per aix, des de la regidoria de Benestar Social, hi ha un gran equip de professionals dedicats a aconseguir que els vens de Castell menys afavorits tinguen els recursos necessaris per a desenvolupar la seua vida amb dignitat i en les mateixes condicions que la resta de ciutadans.

Ara, per mitj de la finestra electrnica que suposa esta pgina web, qualsevol persona pot conixer els distints programes socials que es gestionen des d'aquest Ajuntament. T'aconsellem que navegues i busques la informaci que necessites, b a travs d'esta pgina o a travs de les dependncies municipals, perqu el primordial s resoldre i actuar.

Perqu per a nosaltres el teu benestar s el ms important.

Contacte amb Nosaltres
Si desitja contactar amb nosaltres pot enviar-nos un email a la segent direcci electrnica: ssociales@castello.es

Llei 5/1997 de la Generalitat Valenciana, per la qual es regula el Sistema de Serveis Socials en l'mbit de la Comunitat Valenciana.