Fortes raons fan fortes accions, i en matèria social, esta cita literària bota a la realitat com a premissa del departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló. Perquè qualsevol demanda o necessitat dels ciutadans de Castelló no pot desoir-se. Per a aconseguir una ciutat solidària, igualitària, tolerant, sense discriminació, cal treballar de valent i dia a dia. Per això, des de la regidoria de Benestar Social, hi ha un gran equip de professionals dedicats a aconseguir que els veïns de Castelló menys afavorits tinguen els recursos necessaris per a desenvolupar la seua vida amb dignitat i en les mateixes condicions que la resta de ciutadans.

Ara, per mitjà de la finestra electrònica que suposa esta pàgina web, qualsevol persona pot conéixer els distints programes socials que es gestionen des d'aquest Ajuntament. T'aconsellem que navegues i busques la informació que necessites, bé a través d'esta pàgina o a través de les dependències municipals, perquè el primordial és resoldre i actuar.

Perquè per a nosaltres el teu benestar és el més important.

Contacte amb Nosaltres
Si desitja contactar amb nosaltres pot enviar-nos un email a la següent direcció electrònica: ssociales@castello.es

Llei 5/1997 de la Generalitat Valenciana, per la qual es regula el Sistema de Serveis Socials en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.