SUBVENCIONS DESTINADES A PROJECTES DE EDUCACI PER AL DESENVOLUPAMENT, CIUTADANIA GLOBAL I SENSIBILITZACI, DURANT L'ANY 2020. Ms informaci a la Seu Electrnica.


CONVOCATRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES Al FOMENT DE PROJECTES DE COOPERACI AL DESENVOLUPAMENT, QUE REALITZEN LES ONGD, A EXECUTAR EN PAISES I POBLACIONS ESTRUCTURALMENT EMPOBRITS, CORRESPONENT Als EXERCICIS 2021-2022. Ms informaci a la Seu Electrnica.


Ampliaci d'ofici, amb carcter general, en un termini mxim de 4 mesos, del perode d'execuci dels projectes subvencionats per l'Ajuntament de Castell en matria de Cooperaci al Desenvolupament i d'Educaci per al Desenvolupament, Ciutadania Global i Sensibilitzaci, que no hagueren finalitzat la seua execuci en el moment de l'entrada en vigor del Reial decret 463/2020 o la realitzaci del qual haguera d'haver-se iniciat durant el perode d'alarma.


SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE PROJECTES DE COOPERACI AL DESENVOLUPAMENT, QUE REALITZEN LES ONGDs, A EXECUTAR EN PASOS I POBLACIONS ESTRUCTURALMENT EMPOBRIDES, CORRESPONENT ALS EXERCICIS 2019-2020.