Està en: INICI > Bloggeate
Servei BLOGGEATE.
L'Ajuntament de Castell amb domicili a Castell, Plaa Major, 1 (des d'ara l'ajuntament) posa a la disposici de la ciutadania el servei municipal d'allotjament de blogs BLOGGEATE (des d'ara Servei BLOGGEATE), i cedeix a l'usuari/allotjat:

1.1.- l's d'una URL dintre del domini blog.castello.es per temps indefinit.
1.2.- l's del programari d'edici i administraci de bitcores BLOGGEATE basat en l'eina b2evolution.
1.3.- l'allotjament del blog en els servidors de l'Excm. Ajuntament de Castell.
1.4.- l's de la url resultant (exemple: http://blog.castello.es/index.php?blog=xx).

Sota les segents condicions:
1.- L'usuari/allotjat no podr utilitzar el blog per a fins illcites. A ttol enunciatiu, per no limitatiu, estan expressament prohibides les bitcores que la seva temtica, enllaos/connexions, i/o continguts (textos i/o imatges) promoguin, comuniquin o distribueixin, de forma directa o indirecta, permanent o provisional, i/o facin apologia del genocidi, la pornografia infantil, la violncia de gnere, la xenofbia i/o el terrorisme.

2.- L'usuari/allotjat no podr manipular el codi font del programari d'edici i administraci de bitcores posat a la seva disposici. A ttol enunciatiu, per no limitatiu, queda expressament prohibit: a)- la introducci de spyware o altre tipus de codi malicis. b)- La modificaci de les plantilles de manera que s'alteri, suprimeixi o substitueixi la imatge corporativa de l'ajuntament i/o dels legtims titulars de drets de propietat industrial i/o intellectual. c)- la realitzaci d'activitats comercials.

3.- L'usuari/allotjat respectar els drets de propietat intellectual i industrial titularitat de tercers.

4.- L'usuari/allotjat evitar la utilitzaci d'expressions vexatries o degradants per a altres persones (fsiques o jurdiques).

5.- L'usuari/allotjat no utilitzar el *blog que l'ajuntament posa a la seva disposici a travs del servei Bloggeate, per a calumniar i/o difamar a terceres persones (fsiques o jurdiques).

L'Ajuntament de Castell es reserva el dret de suspendre de manera temporal o definitiva, i sense necessitat de previ avs, l'accessibilitat al seu servei Bloggeate, en ra de l'eventual necessitat d'efectuar operacions de manteniment, reparaci, actualitzaci o millora del mateix.

No obstant aix la qual cosa, i en atenci als usuaris es procurar avisar amb antelaci de les operacions de manteniment i millora en l'adrea de correu facilitada per l'usuari/allotjat.

L'Ajuntament de Castell es reserva el dret de suspendre de manera temporal o definitiva a tots aquells usuaris que no compleixin les condicions de l'apartat 1.4.

Versi del contracte: v1-23-maig-2006