• 1. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de un Mercat Artesanal en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 2. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de degustaci de Cerveses i Tapes en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 3. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de Temtica Asturiana en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 4. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Temtica Taurina en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 5. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de Temtica Vincola en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 6. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci de la Fira de la Cervesa Internacional a Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 7. Contractaci mitjanant procediment obert de la creaci i realitzaci de l'espectacle cultural denominat Magdalena Vtol corresponent a les Festes de la Magdalena 2017 a celebrar el dia 26 de mar de 2017.
  ms informacin
 • 8. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira de la Cervesa Artesanal en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 9. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de tres barres en la zona de masclet durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 10. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci de cadires amb motiu de les desfilades que es realitzen durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 11. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de quatre barres en la zona de concerts durant les Festes de la Magdalena 2017, concretament els dies 18 a 20 i 24 i 25 de mar.
  ms informacin
 • 12. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Foodtrucks en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  ms informacin
 • 13. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de la Fira Marinera d'Artesania en el Grau de Castelló, durant les Festes de Sant Pere 2016.
  ms informacin