• 1. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de un Mercat Artesanal en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 2. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació d'un Mesó de degustació de Cerveses i Tapes en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 3. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació d'un Mesó de Temàtica Asturiana en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 4. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de la Fira Temàtica Taurina en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 5. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació d'un Mesó de Temàtica Vinícola en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 6. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de la Fira de la Cervesa Internacional a Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 7. Contractació mitjançant procediment obert de la creació i realització de l'espectacle cultural denominat Magdalena Vítol corresponent a les Festes de la Magdalena 2017 a celebrar el dia 26 de març de 2017.
  más información
 • 8. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de la Fira de la Cervesa Artesanal en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 9. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de tres barres en la zona de mascletà durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 10. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació de cadires amb motiu de les desfilades que es realitzen durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 11. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de quatre barres en la zona de concerts durant les Festes de la Magdalena 2017, concretament els dies 18 a 20 i 24 i 25 de març.
  más información
 • 12. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de la Fira Foodtrucks en Castelló de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2017.
  más información
 • 13. Bases reguladores del procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal.lació i explotació de la Fira Marinera d'Artesania en el Grau de Castelló, durant les Festes de Sant Pere 2016.
  más información