Està en: INICI > Hisenda

Sollicitud d'Autoliquidaci dels Preus Pblics del Servei de "Escola de Mat i de Vesprada"


Atenci d'escolars d'educaci infantil i primria en els collegis, en horari previ i posterior a l'escolar (ESCOLA DE MAT, de 7:30 a 9:00 hores; ESCOLA DE VESPRADA, de 17:00 a 18:30 hores).

Qui ho pot sollicitar?


El pare, mare o tutor/a de l'alumnat dels collegis d'educaci infantil i primria del municipi de Castell de la Plana en els quals es realitze el servei de ESCOLA DE MAT I VESPRADA

Dates i terminis:


Per a incorporaci al servei, caldr sollicitar-lo presentant tota la documentaci amb anterioritat al dia 25 del mes anterior al de la incorporaci.

Documentaci necessria:


Imprs d'autoliquidaci, que haur de ser imprs des de l'apartat corresponent de la pgina web de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana (www.castello.es).

Actualment el model d'imprs d'autoliquidaci s el segent:

>> Imprs d'autoliquidaci del preu pblic del servei ESCOLA DE MAT I VESPRADA.

IMPORTANT: La sollicitud on-line accedeix a una pgina segura. Perqu el seu navegador no considere la pgina com insegura ha de registrar en el seu navegador els certificats de l'Autoritat de Certificaci de la Comunitat Valenciana (ACCV). (Si no ho fa, en Internet Explorer, li apareixer el missatge "Existeix un problema amb el certificat de seguretat d'aquest lloc web", i en Firefox indicar "Aquesta connexi no est verificada").

En les dependncies de l'Excm. Ajuntament de Castell es posar a la disposici de les persones interessades que ho requerisquen els recursos informtics suficients per a accedir a aquesta pgina web, emplenar i imprimir l'imprs d'autoliquidaci.

Haur de presentar-se l'imprs d'autoliquidaci en qualsevol de les Entitats Financeres Collaboradores.

Una vegada realitzat el pagament, haur de presentar-se l'imprs d'autoliquidaci juntament amb la sollicitud del servei a l'empresa encarregada de la prestaci del servei ESCOLA DE MAT I VESPRADA.

Sollicitud d'ALTA en el servei ESCOLA DE MAT I VESPRADA.Pot descarregar el model de sollicitud d'ALTA des de la Seu Electrnica

Informacin:


Servei d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de l'Ajuntament de Castell de la Plana
Passeig Ribalta 21, entl. A
12001 Castell de la Plana
Telfon 964251979, iguadad@castello.es