Està en: INICI > Hisenda

Sollicitud i Autoliquidaci per a la Celebraci de Matrimonis Civils en l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana


Sollicitud per a celebraci de matrimoni civil, consistent en la uni matrimonial oficiada per l'Excm. Sr. Alcalde o Illm. Sr. Regidor en qui delegue de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

qui ho pot sollicitar?


Les persones que desitgen contraure matrimoni civil en l'Ajuntament de Castell de la Plana.

Dates i terminis


Les dates es determinaran en funci de l'agenda i horaris disponibles tenint en compte les preferncies sollicitades pels futurs contraents.

L'expedient es tramita en el Jutjat corresponent i en la sollicitud municipal de celebraci es far referncia a l'expedient.

Documentaci Necessria


Model de sollicitud autoliquidaci.

Aquest imprs el trobar en la pgina web www.castello.es o en qualsevol de les oficines d'Atenci Integrada de qualsevol de les Tinncies d'Alcaldia de Castell.

Si obt el formulari a travs de la web, ha d'imprimir una nica cpia:
 • La primera pgina s per a entregar en el Registre de la Tinncia d'Alcaldia Centre.
 • La segona pgina s per a l'entitat collaboradora (Banco Santander, Cajamar, Bankia, BBVA, Banco Sabadell i Caixabank), excepte si l'import s de 0 euros, en el qual cas no es generar esta segona pgina (ja que no ha de realitzar cap pagament).
No cal que imprimisca una cpia per a vost: se li donar una cpia (ja segellada, i amb el seu nmero de registre d'entrada) una vegada formalitzada la sollicitud en Registre de la Tinncia d'Alcaldia Centre.

>> Formulari de Sollicitud i Autoliquidaci de Matrimoni Civil.

IMPORTANT: La sollicitud on-line accedeix a una pgina segura. Perqu el seu navegador no considere la pgina com insegures ha de registrar en el seu navegador els certificats de l'Autoritat de Certificaci de la Comunitat Valenciana (ACCV). (Si no ho fa, en Internet Explorer, li apareixer el missatge "Existeix un problema amb el certificat de seguretat d'aquest lloc web", i en Firefox indicar "Aquesta connexi no est verificada").


Podr informar-se de la data i hora de celebraci de matrimonis civils:

 • En el nmero de telfon d'informaci: 010 si crida des d'un telfon fixe d'aquest municipi.
 • En el nmero de telfon d'informaci 964 226 010 si crida des d'un telfon mbil o telfon de fora del municipi.
 • Presencialment en la Tinncia d'Alcaldia Centre, Negociat d'Atenci Integrada ubicat en Plaa Major nm. 1, planta baixa.
Una vegada confirmada la data i l'hora podr abonar l'import corresponent per a la celebraci del matrimoni civil ingressant-ho en el compte bancari d'aquest Excm. Ajuntament de Castell de la Plana en alguna de les segents entitats collaboradores: BSCH, Cajamar, Bankia, BBVA, Banc Sabadell, Banc de Valncia, La Caixa, Caixa de Catalunya, Banco Mare Nostrum.

Procediment i tramitaci.
 • Obtenci de la interlocutria del jutge de 1 Instncia (Registre Civil ubicat en Bulevard Vicente Blasco Ibez nm. 12 - Ciutat de la Justcia).
 • Reserva i confirmaci data i hora per a la celebraci del matrimoni civil.
 • Abonament de l'import corresponent.
 • Presentaci en el Registre General de la Tinncia d'Alcaldia Centre de la sollicitud autoliquidaci.

Obligacions econmiques


Imports segons Ordenana fiscal Municipal.
 • Dilluns a Divendres en Horari Laboral, en els Despatxos de Regidors o Sales de Comissions/Reunions: Import 130 .
 • Divendres o Vespres de festiu, a partir de les 17:00 hores, en el Sal de Plens de l'Excm. Ajuntament o en el Sal Plenari de la Tinncia d'Alcaldia del Grau: Import 153 .
 • Dissabtes, en el Sal de Plens de l'Excm. Ajuntament o en el Sal Plenari de la Tinncia d'Alcaldia del Grau: Import 153 .

Legislaci aplicable

 • Llei 35/1994 de 23 de desembre, de modificaci del Codi Civil en matria d'autoritzaci del matrimoni civil pels alcaldes.
 • Instrucci de 26 de gener de 1995, de la Direcci General dels Registres i del Notariat, sobre l'autoritzaci del matrimoni civil pels alcaldes.
 • Ordenana Fiscal reguladora de la taxa per Prestaci de Serveis de Matrimonis Civils.