Està en: INICI > Esports


La Biblioteca eSportiva supera Els 22.000 volUms

La biblioteca del Patronat Municipal d’Esports, creada  al 2004, compta en l’actualitat amb prop de 12.508 llibres6.660 números de revistes, les quals pertanyen  a 704 capçaleres . També  compta am un nombrós fons audiovisual, amb un  total de 1.126 documents, dels  quals 475 documentals, 340 pel·lícules, 284 materials tècnic per al entrenament  i l’ensenyança i 28 enregistraments sonors. És un servei  gratuït, amb un doble objectiu; por una banda, arribar a ser  una biblioteca especialitzada de referència i per d’altra conservar  un caràcter divulgatiu, tant per els seus continguts, com per el públic al qual es dirigeixen.

Amb l’objecte de proporcionar una millor informació als nostres usuaris i gràcies a la col·laboració de Maite Cuartero, Marisa Bou  i Laura Torrealba, alumnes en pràctiques del mòdul de Biblioteconomia i Documentació de l´IES Francesc Ribalta, hem començat el buidat de les nostres revistes i actes de congressos.

Christian Blanco, alumne en pràctiques de la llicenciatura en Educació Física ha realitzat una selecció de bibliografia, que ens ha permès ajustar els nostres fons en aquesta matèria.

Per proporcionar als nostres usuaris una informació especialitzada de qualitat, hem incorporat al catàleg 217 tesis doctorals, així com informació especialitzada tant en jocs olímpics com en moviment olímpic.

Per matèries, els exemplars més nombrosos són els d´atletisme, escacs, educació física, futbol i periodisme i literatura esportiva, encara que no es pot perdre de vista els apartats de basquetbol, handbol, arts marcials, tenis, golf, jocs tradicionals, entrenament, etc. També convé posar en relleu l´existència d´una secció específica de dona i esports així com la de llibre antic, en la que s´arrepleguen documents molt curiosos.

Per a utilitzar els serveis de la Biblioteca, es proporciona un carnet amb el qual es poden retirar tant llibres com materials audiovisuals durant 15 dies. Fins al moment s´han emès més de 350 carnets i s´han realitzat més d´un miler de préstecs.
Els llibres més demandats, han estat els d´educació física, muntanyisme, excursionisme i senderisme.

>> Biblioteca Esportiva Municipal i Centre d´Estudis Olímpics de Castelló. Dossier informatiu. Publicat Dimecres 23 d´Abril de 2017. Sant Jordi

DESCÀRREGUES:

>> NORMES DE FUNCIONAMENT

>> LLISTAT D´AUDIOVISUALS DISPONIBLES
>> LLISTAT DE LLIBRES DISPONIBLES Actualitzat Dimarts 22 d´Abril de 2014

>> LLISTAT DE REVISTES DISPONIBLES Actualitzat Dimarts 22 d´Abril de 2014

 • 1. MATERIALS DE LA BIBLIOTECA 
  Llibres, Revistes, Publicacions
  ms informacin
 • 2. DONA I ESPORT
  ms informacin
 • 3. DONACIONS DE MATERIAL
  ms informacin