Zamora lamenta que en el tercer trimestre el bipartit encara no haja engegat l'autobs escolar en zones perilloses

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 16 de Abril de 2017

·L'edil en Castelló recorda que "Ciutadans va aconseguir dotar de pressupost al transport d'alumnes en el Serradal"

Castelló, diumenge 16 d'abril de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha lamentat que "en el tercer trimestre i a punt de finalitzar el curs, el bipartit encara no haja engegat l'autobús escolar en zones perilloses, tal com ve reclamant Ciutadans des d'inici de curs escolar i tal com ha tornat a reclamar en comissió aquesta setmana". "La falta d'eficàcia i interès de l'Executiu local sorprèn encara més quan Ciutadans va aconseguir dotar de pressupost al transport escolar d'alumnes de zones perilloses, com el Serradal, en aconseguir que s'aprovara una esmena per a açò als comptes municipals", ha recordat el regidor. Així, "davant l'actitud del bipartit de tirar pilotes fora", l'edil s'ha preguntat si "l'equip de Govern pateix amnèsia o pren el pèl als castellonencs" .

"Els alumnes de la zona del Serradal recorren cada dia un tram d'alta perillositat creuant vies de tren i tràfic rodat per a acudir al seu col·legi en el Grau", ha recordat el regidor, qui ha explicat que "aquests estudiants comptaven amb transport escolar fins al curs 2014-2015 i després del canvi de baremación, a partir del curs 2015-2016 únicament els alumnes que viuen a més de 3 quilòmetres disposen d'aquest servei que els ha sigut denegat a aquells que viuen a 2,5 quilòmetres".

Zamora ha assegurat que "existeix un risc objectiu per als alumnes en aquest tram i, per açò, des de Ciutadans sol·licitem des de fa mesos al bipartit que entenga la problemàtica i preste un servei municipal complementari com el sol·licitat pel Raval Uiversitari". "Ciutadans seguirà reclamant un servei necessari per a garantir la seguretat de xiquets de la nostra ciutat", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló